Svi pišu o ovoj make up spužvici

Svi pišu o ovoj make up spužvici

Evie Blender

@evieblender

Kako to izgleda kada se u jedno spoje slavni BeautyBlender i još jedna inovacija za nanošenje make upa, poznata kao Silisponge? Odgovor na to pitanje definitivno je Evie Blender, nova vrsta aplikatora za make up, koja kombinira prednosti BeautyBlendera i Silispongea, a o njoj ovih dana doslovno bruje svjetski mediji.

Pojavila se kao dio Kickstarter kampanje koju je pokrenula Angie Johnson, celebrity make up artistica čiji je Evie Blender izum. Profesionalna iskustva s raznim kistovima i blenderima za nanošenje make upa, potaknula su je da osmisli vlastiti, koji će joj najviše odgovarati u poslu. Tako je nastao Evie Blender, blender oblikom nalik originalnom BeautyBlenderu, izrađen od hipoalergenskog silikona, koji ne upija make up kao spužvasti blender pa Angie ističe kako vam s njime za nanošenje treba manja količina make upa. To također znači da u sebi neće skrivati nataložene bakterije koje izazivaju upalne procese na koži.

Evie Blender2

@evieblender

Brzo se čisti i ispire toplom vodom i sapunom ili jednostavno maramicom za skidanje make upa. Na njemu neće ostati mrlje make upa kao na spužvastom blenderu, no sličnost sa spužvastim je princip nanošenja, jer se koristi baš kao i tradicionalni blender, osiguravajući licu besprijekoran i savršeno izblendan finiš. Donja/šira strana pomoći će vam prekriti veću površinu kože, dok će gornja/šiljastija pomoći prekriti područje ispod očiju, nosa i druge mikro zone. Za razliku od drugih spužvica koje ipak morate bacati nakon nekoliko mjeseci, ova će uz ispravnu njegu i čišćenje potrajati više od godine dana.

https://www.youtube.com/watch?v=b6mqr2Ds_6U

Angie je na Kickstarteru za Evie Blender prikupila traženi iznos novaca, što znači da uskoro kreće u proizvodnju, a svi koji su pridonijeli projektu na svoje će adrese do kraja ožujka dobiti prvo izdanje spužvica, koje će se zatim nastaviti prodavati svim zainteresiranima. I vi još uvijek možete pridonijeti kampanji na Kickstarteru i tako biti prvi koji će isprobati Evie Blender. Sve detalje pronađite ovdje.

Foto: Evie Blender

Učitati još
Zatvori