Novi beauty brend koji osvaja blogerice

Novi beauty brend koji osvaja blogerice

Po društvenim mrežama nedavno se počeo širiti novi beauty brend koji je odmah probudio dozu znatiželje kod brojnih potrošačica, naročito onih iz blogerskih krugova. Djelomično duguje to vrlo jednostavnom i minimalističkom dizajnu proizvoda, kojeg nikako da se zasitimo, a dijelom je za mali ‘hype’ koji se oko njega stvorio zaslužna Jessica Gomes, njegova osnivačica.

Equal Beauty novi je australski brend kozmetike, kojeg je Jessica pokrenula ove godine. Iskustvo u modnome svijetu svakako joj je pomoglo pokrenuti vlastitu kozmetičku liniju. Karijeru je počela graditi još 2005. godine u New Yorku, uz bok ikonične Gemme Ward, a osim kao model za Sports Illustrated, proslavila se i brojnim unosnim reklamnim kampanjama. Ova Australka kineskih korijena zamislila je Equal Beauty kao brend u kojem će svaka žena u pokretu pronaći nešto za sebe. A naročito ona žena koja mnogo putuje svijetom, baš poput nje. Svi proizvodi iz linije 100% su australski – izrađeni u Australiji, i to od najkvalitetnijih australskih sastojaka.

Beauty brend slavnog modela

Imajući na umu modernu ženu koja mnogo putuje, Jessica je odlučila osmisliti proizvode za beauty rutinu koja će biti jednostavna, neće zbunjivati potrošačicu kao što je to danas često slučaj, lako će se prakticirati, bit će efektivna i žena će s njome u svakom trenutku biti svjesna što stavlja na kožu. Equal Beauty proizvodi ne sadrže alkohol, parabene ni umjetne mirise. Blogerice ih opisuju kao vrlo nježne i umirujuće za kožu, a glavne karakteristike su im da osvježavaju ten, hidratiziraju kožu i bude onaj njen sjaj iznutra. Putuju li iz toplih u hladne klime i obrnuto, ovi proizvodi drže njihovu kožu pod kontrolom, pa čak i najosjetljivije tipove.

Više o ovom cool australskom brendu i svemu što donosi saznajte na web stranici Equal Beauty.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori