Novi Elie Saab parfem

Novi Elie Saab parfem

Elie Saab parfem

Elie Saab na scenu dolazi s novim parfemom. Girl of Now, njegovo je ime, a posvećen je ženi s blistavom aurom koja privlači pozornost, neiscrpnom energijom diže atmosferu gdje god se pojavila i smijehom otapa led. Slobodna je duha i uvijek se dobro zabavlja, a kada odlazi, za sobom ostavlja tajanstven trag.

elie saab4

Elie Saab parfem Girl of Now

Točno takvim ženama namijenjen je ovaj miris, koji predstavlja neodoljivu mješavinu i jedinstveni eliksir sa svim dimenzijama badema. Gotovo zarazan badem ulazi u kombinaciju sa zaštitnim znakom i mirisnim potpisom Elie Saab parfema – akordom cvijeta naranče i pačulija. Miris Girl of Now svoj nastanak duguje parfumerima Sophie Labbé i Dominiqueu Ropionu.

Elie Saab3

Ovaj orijentalno cvjetan parfem u gornjim notama sadrži mandarinu, krušku i pistaciju, u srcu cvijet naranče, magnoliju i badem, a u bazi pačuli, cashmeran, tonka grah i bademovo mlijeko. Okrugla staklena bočica s mirisom stane ravno u dlan. Krase ju pastelno plave latice koje su zaštitni znak Elie Saab asesoara i torbica. Novi Eau de Parfum stiže i na naše tržište, pa ćete ga moći pronaći u domaćim parfumerijama.

elie saab2

Učitati još
Zatvori