Hit kistovi stigli u prodaju

e.l.f. cosmetics make up kistovi

Beauty blogosferom posljednjih se dana intenzivno šire novosti brenda e.l.f. cosmetics, točnije kistovi za nanošenje make up zbog kojih poznate blogerice nimalo ne kriju svoje oduševljenje. Kolekcija ‘Beautifully Precise Brushes’ i službeno je stigla u prodaju, a u vrlo kratkom vremenu nanizala je zavidan broj pohvalnih recenzija.

e.l.f. cosmetics make up kistovi 2

e.l.f. cosmetics već je godinama poznat po kvalitetnom make upu koji redovito nosi prihvatljivu cijenu, a iznimka nije ni ova kolekcija kistova, kod koje je pristupačna cijena samo jedna u nizu vrlina. ‘Beautifully Precise Brushes’ linija uključuje ukupno devet kistova, čiji je izgled nevjerojatno luksuzan – sama drška kista dolazi u prozirno-srebrnoj kombinaciji, a dlačice kista su bijele, vrlo mekane i k tome 100% veganske.

e.l.f. cosmetics make up kistovi 3

Kistovi se mogu kupiti pojedinačno (cijene se kreću između 72 i 173 kune) ili u kolekciji od svih devet kistova ili kolekcijama od tri kista za oči odnosno tri kista za lice. Svaki omogućuje jednostavnu i preciznu aplikaciju proizvoda na lice i oči, a bijele dlačice idealne su za procijeniti količinu proizvoda koju ste njima obuhvatili i spremate se nanijeti na lice. Namjene ovih kistova zbilja su raznolike – oni oblikuju, konturiraju, blendaju, oblikuju i definiraju obrve ili stvaraju savršen smokey-eye look. Nabaviti ih možete ovdje.

Foto: e.l.f. cosmetics

0