Jedinstveni beauty doživljaj u Solarisovom hotelu Jure

Hotel Jure

Hotel Jure

Elemis, luksuzni britanski brend profesionalne spa kozmetike, prisutan je samo u najboljim hotelima, spa centrima i cruserima diljem svijeta. Stoga ne čudi da su za partnera odabrali upravo šibenski Solaris Beach Resort.

U spa centru novo uređenog hotela Jure, uz pažljivo kreirane Elemis tretmane koji vas opuštaju od prvog dodira, uživat ćete i u ugodnoj atmosferi spa centra, prekrasnoj hotelskoj okolici i, naravno, pogledu na more. Iskusni Elemis terapeuti svakom gostu pristupaju personalizirano, odgovarajući na individualne potrebe pri odabiru tretmana.

Hotel Jure7

Hotel Jure2

Elemis oaza u hotelu Jure

Bilo da vam treba revitalizacija, anti-age, detoksikacija ili samo opuštanje, u prekrasnom Solaris ambijentu i uz vrhunskog spa stručnjaka kao što je Elemis provest ćete nezaboravne trenutke užitka. Elemis terapeuti posebnom tehnikom koja je kombinacija drevnih i modernih tehnika masaže omekšavaju i pripremaju kožu za maksimalno primanje aktivnih sastojaka iz stručnih proizvoda koji se koriste.

spa jure

Samo najkvalitetniji i superfood sastojci dio su Elemis krema. Kao što znamo da je superfood važan u prehrani, jednako je važan i za zdravlje kože. Stoga su tretmani obogaćeni superfood sastojcima, koji se izravno primjenjuju na kožu radi maksimalne apsorpcije i hranjivosti.

spa jure2

Uoči ljeta stručnjaci preporučuju pripremiti kožu jednim od najpopularnijih Elemis tretmana – Pro-Collagen tretmanom. Ovaj napredni anti-ageing tretman lica znanstveno dokazano smanjuje bore za 94% i poboljšava čvrstoću kože za 57% već nakon samo jednog tretmana. Također, pomaže u usporavanju znakova starenja naročito u području oko očiju, smanjujući pojavu finih linija i bora te restrukturirajući konturu očiju. Posebna tehnika lifting masaže u kombinaciji s Elemis anti-ageing proizvodima, pomaže u postizanju maksimalne učinkovitosti tretmana.

slika01

slika20

slika39

slika02

Pro-collagene Marine Cream SPF 30

Nakon anti-age tretmana, a posebno u ljetnim mjesecima, idealno je koristiti Elemisovu ikoničnu prokolagensku kremu koja je sada obogaćena i faktorom za zaštitu od sunca. Revolucionarna krema Pro-collagene Marine Cream SPF 30, novi je Elemis proizvod koji istovremeno obnavlja stanice kože i pouzdano štiti od štetnih sunčevih zraka.

Pro-collagene Marine Cream SPF 30, nasljednica je originalne Elemisove kreme Pro-Collagen Marine Cream. Od dolaska na tržište 2003. godine, potonja se isticala kao drugačija vrsta anti-age kreme koja je donijela revoluciju u industriji. Možda je to razlog zašto se u svijetu proda po jedna ova krema svakih 9 sekundi! Poznata po svojoj laganoj, baršunstoj teksturi, nježnog mirisa i izvanrednih kliničkih rezultata, ovo je ultimativna krema vrhunskih rezultata.

Elemis Pro-collagene Marine Cream SPF 30

Elemis Pro-collagene Marine Cream SPF 30

Mnogi proizvođači bili su neuspješni u dodavanju faktora za zaštitu od sunca u kreme, no Elemis je sofisticiranom tehnologijom stvorio novu zvijezdu anti-age kolekcije – Pro-collagene Marine Cream SPF 30 kremu koja daje visoku zaštitu od štetnih sunčevih zraka, uz svu hidrataciju i blagodati prokolagenske kreme.

slika45

slika42

slika43

Pro Collagen Treatment

U njene učinke imali smo se prilike i sami uvjeriti. I pritom uživali u individualnom tretmanu Pro Collagen Treatment elegantnog spa centra hotela Jure. Nakon 75 minuta rada terapeuta na zonama lica, ali i vrata i ramena, koža je doslovno zablistala. Pore su bile vidno smanjene, a tekstura kože bitno zaglađena. Osim toga, cijelo lice zračilo je onim sjajem za koji često znamo reći kao da dolazi iznutra.

Više o spa centru hotela Jure u šibenskom Solarisu pronaći možete ovdje, a zanima li vas sve o asortimanu ovog poznatog kozmetičkog brenda koji je dostupan za kupnju u Hrvatskoj, svakako posjetite Facebook stranicu Elemis Croatia.

Hotel Jure3

Hotel Jure11

Hotel Jure5

Foto: PR, Hotel Jure

1