Ove godine poklonite blistavo bijeli osmijeh

Philips Sonicare DiamondClean električna četkica za zube

Još uvijek tražite onaj savršeni božićni poklon za vaše najdraže? Ovih se blagdana kombinacija ugodnog i korisnog krije u dvije riječi – Philip Sonicare koji na tržište donosi inovativne električne četkice koje pokreće sonična tehnologija. Stomatolozi diljem svijeta, a odnedavno i u Hrvatskoj, preporučuju električne Philips Sonicare četkice kao pravo rješenje u očuvanju dentalnog zdravlja te tijekom svakodnevne njege zuba i desni. Zahvaljujući naprednoj soničnoj tehnologija, ove četkice postižu 62 000 okretaja u minuti, uklanjaju 7 puta više plaka sa zuba od manualnih četkica, drugim riječima, 700% su učinkovitije od tradicionalne četkice. Tako u samo dva tjedna poboljšava zdravlje desni te čini vaš osmijeh zavodljivo bijelim, baš onakvim kakvim se ponose najveće holivudske zvijezde.

Philips Sonicare DiamondClean električna četkica za zube

Uz to, napredna sonična tehnologija uvelike se razlikuje i od oscilirajuće-rotirajuće tehnologije koja pokreće većinu električnih četkica na tržištu. Vlakna koje pokreće oscilirajuće-rotirajuća tehnologija rotiraju se natrag i naprijed te mehanički čiste zube, dok vlakna koje pokreće sonična tehnologija rade bočne pokrete te miješaju zubnu pastu, vodu i slinu u mikromjehuriće bogatu kisikom. Philips Sonicare učinkovito čisti zube jer fluidnim djelovanjem mikromjehuriće usmjerava u prostor između i iza zuba te uzduž linije desni gdje se razvija bakterijski plak, kao i blagom masažom zubnog mesa kojom potiče cirkulaciju i pomaže u uklanjanju plaka. Takav način četkanja zubi poboljšava zdravlje desni te, u konačnici, ostavljaju ugodniji, čišći i svježiji osjećaj u ustima.

Philips Sonicare DiamondClean električna četkica za zube

Najluksuzniji model četkica Philips Sonicare je napredna četkica DiamondClean koja, pruža sveobuhvatni pristup oralnoj higijeni, a vole je baš svi – stomatolozi koji ju stavljaju na tron kad su u pitanju sonične  električne četkice, žene i muškarci koji jednostavno obožavaju i njezine elegantne linije te luksuzan dizajn, ali i vječni putnici jer je zahvaljujući svojoj dodatnoj opremi najbolji suputnik. Naime, ovisno o modelu koji odaberete, uz četkicu dolaze i dodatne glave četkice, indukcijski punjač, elegantna čaša, putni etui koji je ujedno punjač preko USB priključka te USB kabel i USB punjač.

Philips Sonicare DiamondClean električna četkica za zube

Oduševit će vas i svojom prilagodljivošću jer sa svojih 5 načina rada zadovoljava potrebe i osoba sa osjetljivijim desnima kao i one kojima su prioritet bjelji zubi. Ovisno o učinku koji želite postići možete birati između ovih 5 načina rada koje odlikuju različite vibracije i amplitude pokreta kako bi se u potpunosti prilagodile vašim potrebama: Clean/čišćenje, Gum Care/njega desni, Polish/poliranje, Sensitive/osjetljivo te White/izbjeljivanje.

Dakle, ove godine budite praktični –  na vrijeme izbjegnite stres odabira blagdanskih poklona u zadnji čas i budite sigurni da ste odabrali poklon koji će razvući osmijeh na licima vaših najdražih, ali i učiniti taj osmijeh još ljepšim! Philips Sonicare potražite u trgovinama Elipso te na www.sonicare.hr.

 

Advertisement

0