Savršena blagdanska manikura koju možete napraviti kod kuće

Savršena blagdanska manikura koju
možete napraviti kod kuće

Poput odličnog modnog dodatka, manikura je detalj koji donosi onaj poseban pečat svakoj kombinaciji. Iako na prvu nerijetko neprimjetna, savršena manikura može istaknuti najbolji dio cjelokupnog looka ili donijeti dašak svježine unutar monokromnih kombinacija i neutralne palete. Zimska sezona u beauty svijet je unijela neke nove trendove, raskošne nijanse i zanimljive akcente u sjajnom metalik i glitter laku.

Savršenu manikuru za blagdanske dane možete ostvariti i kod kuće. Uz jednostavan premaz raskošnog laka za nokte crvene boje ili nokte posute sjajem glittera, i ove se zime nametnula jednostavna, ali efektna manikura koja donosi jedan istaknuti nokat.

EFEKTNA BLAGDANSKA MANIKURA

U zimskim beauty trendovima istaknulo se i nekoliko zanimljivih manikura. Kako bi ostvarili look inspiriran manikurama viđenim na modnim revijama brendova Zadig & Voltaire i Tibi, sve što vam treba su dva laka za nokte čije se nijanse savršeno nadopunjuju.

Odaberite nokat koji želi istaknuti i na njega nanesite jedan od lakova za nokte koji ste odabrali za svoju blagdansku manikuru. Na ostale nokte nanesite drugu nijansu kako bi dovršili ovaj jednostavan i efektan look. Svojim upečatljivim izgledom i jednostavnošću ova manikura osvojit će baš sve. I dok će minimalistice spojiti dvije neutralne, kontrastne nijanse ili premaz nude laka za nokte začiniti sjajem glittera, ljubiteljice klasike omiljenu crvenu boju spojit će s metalik nijansama kako bi stvorile savršeni blagdanski look.

Tibi

Tibi

Nekoliko odličnih ideja za blagdansku manikuru koja upečatljivi look stvara uz pomoć tek jednog istaknutog nokta za vas smo izdvojili u nastavku.

Učitati još
Zatvori