Kist inspiriran sladoledom za optimalno nanošenje pudera

e.l.f. Cosmetics make up kist

e.l.f. Cosmetics, brend je poznat po tome da na beauty scenu stalno donosi neke nove uzbudljive proizvode. Prošle godine to su primjerice bili kistovi iz kolekcije Beautifully Precise Brushes, a ove godine brend je obišao medije zbog svoje kolekcije za njegu kože Beauty Shield. U svakom slučaju, za e.l.f. Cosmetics danas znaju mnogi, a pogotovo zato jer se radi o brendu koji u rangu pristupačnih cijena donosi solidne proizvode.

Swirl Foundation make up kist

Kist je ponovno u fokusu brenda, ali i svjetskih medija, koji su se ovih dana raspisali o novom genijalnom e.l.f. Cosmetics proizvodu. Swirl Foundation Brush, kist je inspiriran sladoledom, što ćete možda zaključiti već na prvi pogled. Na elegantnoj, srebrno-transparentnoj dršci smještena je glava kista čije dlačice, kraće i dulje, formiraju spiralu nalik vrhu sladoleda iz automata.

elf2

Atraktivnom dizajnu pridružuju se i obećavajuće performanse. Kist nastoji postići besprijekoran, retuširani dojam na tenu, i to upravo uz posredstvo ove spirale, koja je dizajnirana da podlogu drži u samom središtu kista. Nakon što nanesete malu količinu tekućeg pudera, kistom se krećete po licu i stvarate preciznu i ujednačenu aplikaciju podloge na lice. Ovisno o tome koliko ste pudera stavili u centar kista, toliko prekrivanje možete očekivati, počevši od sasvim slabog i transparentnog pa sve do punog prekrivanja.

Swirl Foundation Brush je cruelty-free proizvod, koji već danas možete kupiti na stranici brenda.

0