I e.l.f. Cosmetics sada ima uređaj za čišćenje lica

I e.l.f. Cosmetics sada ima uređaj
za čišćenje lica

e.l.f. Cosmetics uređaj za čišćenje lica

Čini se kako na beauty scenu stalno stižu neki noviteti brenda e.l.f. Cosmetics, poznatog kao budget-friendly kozmetička marka, kod koje se također znaju pronaći kvalitetni proizvodi zadovoljavajućih perfomansa. Brend je, pisali smo vam već, nakon make upa zagazio i u područje njege kože. Nakon Beauty Shield linije obogaćene vitaminima i antioksidansima, uvjerljivo najviše pozornosti privuklo je najnovije e.l.f. Cosmetics lansiranje, a riječ je o malom i genijalnom uređaju za čišćenje lica, koji bi vas podsjetiti mogao na mnoge postojeće, poput Forea.

elf

e.l.f. Cosmetics uređaj za čišćenje lica

Ovaj uređaj, čija je cijena samo 20 dolara, pomaže vam stvoriti spa atmosferu u vlastitom domu. Čistač karakteriziraju jedinstven dizajn i ultra-fleksibilni silikonski vršci, s tehnologijom za masažu lica koja osigurava nježno, a opet dubinsko čišćenje kože. Jedna strana ovog gadgeta pomaže kod čišćenja, a druga kod što bolje apsorpcije proizvoda za njegu u kožu.

Uređaj se može koristiti ujutro i navečer, u kružnim pokretima kako bi se nježno uklonili make up i mrtve stanice. Zatim se koristi njegova druga strana, za već spomenutu apsorpciju kreme ili seruma koji slijede. e.l.f. Cosmetics čistač već sada možete nabaviti, i to u webshopu brenda.

 

Foto: e.l.f. Cosmetics

Učitati još
Zatvori