Pristupačna linija kozmetike o kojoj se priča

Pristupačna linija kozmetike o
kojoj se priča

elf

Imate li praksu naručivanja make upa i kozmetike preko inozemnih web shopova, dosad ste se već sigurno upoznali s internetskim brendom e.l.f Cosmetics. Svoju slavu u startu je zaradio cijenom pristupačnim proizvodima, pa se ondje mogla kupovati kozmetika za jedan dolar (ili funtu) po komadu.

Brend je otad znatno evoluirao, a rasla je i kvaliteta proizvoda. Sada se u e.l.f cosmetics ponudi mogu pronaći i neki jako hvaljeni artikli, kakve često susrećemo i u opremi make up profesionalaca. Spomenimo samo Baked Highlighter u ponudi brenda, koji je često na listama najpopularnijih highlightera svijeta.

elf2

Beauty Shield

Novost koja je dodatno razveselila obožavatelje brenda, medijima se intenzivno provlači već tjednima. Riječ je o novoj e.l.f liniji proizvoda za njegu kože, koja nosi ime Beauty Shield i uključuje ukupno 7 proizvoda. Svaki je obogaćen vitaminima/antioksidansima i pomaže pripremiti i zaštititi kožu od štetnih utjecaja iz okoliša, koji oslabljuju prirodnu zaštitnu barijeru kože. Samim time, i učvrstiti kožu, učiniti ju manje osjetljivom i reaktivnom, te riješiti problem njene suhoće.

Svaki proizvod u kolekciji specijalno je formuliran, lagane teksture, a istovremeno ultra luksuzan na koži. Također, odlično priprema ten za make up. S obzirom na cijenu i ‘hype’ koji je stvoren oko cijele linije, ne čudi da veliki interes već vlada, a proizvode iz kolekcije koja je ovog tjedna i službeno došla u prodaju pronađite ovdje.

elf3

Foto: e.l.f. Cosmetics

Učitati još
Zatvori