Dva svima korisna beauty proizvoda

Dva svima korisna beauty proizvoda

Nail Soakers

Suvremena beauty industrija ide sve više na ruku potrošačima pa ne prođe dan, a da na tržištu ne susretnemo neki proizvod koji svakodnevnu kozmetičku rutinu čini bitno jednostavnijom. S obzirom na sve intenzivniji ritam života, svaka beauty stvarčica koja nam može uštedjeti vrijeme, i više je no dobrodošla u našim kupaonicama.

Lutajući bespućima interneta, našu pažnju privukla su dva korisna beauty proizvoda, koji vam možda neće promijeniti život, no zato će ga barem u malom postotku olakšati. Jedan je namijenjen svim onim ženama koje vole često mijenjati lakove za nokte, no najviše ih demotivira postupak skidanja laka s nokta – pogotovo kada lak dolazi u kombinaciji s nekim otpornim detaljem poput glittera. Zodaca Nail Soakers, ružičasti su ćepići koji su omiljena javna tajna nail artistice Tracylee.

Nail Soakers 2

Ona u svoju klijentelu ubraja Cate Blanchett, Zosiu Mamet i Oliviju Munn, a za skidanje laka, trajnog laka pa čak i gela koristi metodu s ovim ćepićima u koje se ulijeva aceton i zatim se stavljaju na prste. Brža je to i jednostavnija metoda od onih tradicionalnih, kombinacije acetona, vatica i folije, a prema Tracylee uz njih ćete uštediti barem pola vremena u odnosu na uobičajeni način skidanja laka. Istu ovu verziju ili neku drugu, no vrlo sličnu i s istim principom, pronaći možete na eBayju.

Daiso Japan Sticky Head Cotton Buds, na prvi su pogled najobičniji higijenski vateni štapići. Brojne žene za njima posežu kako bi njima korigirale male make up greške, bilo da je u pitanju nanošenje ruža na usne ili crnog tuša u savršenom grafičkom potezu na sami rub kapka.

DAISO Japan Cotton Buds

No, ove koje dolaze s potpisom Daiso Japan utoliko su posebnije jer imaju jednu klasičnu stranu i jednu koja je ljepljiva pa za sobom u trenutku povlači ostatke sjenila ili mrvljenje maskare. Svaki od njih dolazi u svom pakiranju, pa ih je idealno ponijeti sa sobom u torbici i koristiti kada prigoda to od nas zahtijeva. Pronaći ih možete na Amazonu.

Učitati još
Zatvori