Drogerijski korektori koje obožavaju celebrity vizažisti

Drogerijski korektori koje
obožavaju celebrity vizažisti

Objavu dijeli Lucy Hale (@lucyhale)

Korektor je jedan od make up proizvoda od kojeg očekujemo mnogo. Kao neizostavan dio svakodnevne make up rutine i najjednostavnijih make up lookova, korektor uvijek mora zadovljiti nekoliko zahtjevnih kriterija. Dobro prekrivanje svih nedostataka i nesavršenosti bez dojma nagomilanog make upa i maske na licu su izazovi na koje su mnogi beauty brendovi ponudili svoj odgovor. Iako će mnogi posegnuti za korektorima luksuznih beauty brendova u nadi da će im veća cijena donijeti i bolje rezultate, drogerijski make up brendovi su stvorili nekoliko klasika u kategoriji korektora s kojima ne možete pogriješiti. Čak i poznati svjetski vizažisti, u čijim se raskošnim make up kolekcijama nalaze najbolji proizvodi koje nudi beauty svijet nerijetko će posegnuti za drogerijskim korektorom.

OMILJENI DROGERIJSKI KOREKTORI POZNATIH VIZAŽISTA

S najpoznatijim ženama Hollywooda kao klijenticama, ispred popularnih svjetskih vizažista uvijek se nalazi zadatak kreiranja besprijekornog izgleda. Od prozračnog izgleda i popularnog no make up make up looka do glamuroznih red carpet izdanja, u kreiranju make up-a za svoje poznate klijentice poznati make up čarobnjaci nikad ne preskaču korektor. Kroz svoj rad, make up vizašiti su uvijek spremni isprobati nešto novo kako bi ne samo bili u korak s najnovijim beauty trendovima, već kako bi ih stvorili. Ipak, nekoliko omiljenih proizvoda koji odlično izgledaju na različitim tipovima tena i u različitim make up lookovima uvijek se nalazi u njihovim kolekcijama.

Uz najluksuznije proizvode poznatih beauty kuća, među favoritima poznatih vizažista istaknulo se i pet drogerijskih korektora. Efekt odmornog lica bez podočnjaka kakav smo navikli viđati na licima popularnih glumica, pjevačica i modela sada možete postići i sami uz jedan od odličnih i vrlo pristupačnih korektora koje smo pronašli u make up kolekcijama poznatih vizažista i za vas izdvojili u nastavku.

Maybelline Instant Age Rewind Eraser

Maybelline Instant Age Rewind Eraser

L'Oreal True Match

L’Oreal True Match

Revlon PhotoReady

Revlon PhotoReady

Maybelline Fit Me

Maybelline Fit Me

L'Oreal Visible Lift

L’Oreal Visible Lift

Foto: Instagram, L’Oreal, Maybelline, Revlon

Učitati još
Zatvori