Šest vizažista otkrilo je koje drogerijske beauty proizvode vole koristiti

Samo zato što su neki kozmetički proizvodi jeftiniji od drugih to ne znači da nisu dobri. Usprkos tome, većina ljudi često cijenu proizvoda izjednačava s kvalitetom pa možda u potpunosti izbjegavaju drogerijske beauty proizvode. Međutim, tko može zaboraviti one tinejdžerske dane kada smo satima u drogerijama mogle birati savršeno sjenilo za oči i najsjajnije sjajilo za usne? Tada nikome cijena nije bila važna, a kvalitetom je skoro svima sve odgovaralo.

Istina je da danas pored toliko proizvoda može biti teško odrediti koji proizvod je dobar, bez obzira na njegovu cijenu. Zato postoje profesionalni vizažisti koji vam u tome mogu pomoći. U nastavku možete otkriti koje, cijenom pristupačnije, make-up proizvode možete pronaći u kozmetičkim torbicama ovih profesionalaca.

Lisa Eldridge

Slavna vizažistica, poslovna žena, autorica i YouTuberica, Lisa Eldridge, ističe da joj je četkica Zoeva 110 jedan od najdražih jeftinijih proizvoda. Ova četkica za lice je dobra i svestrana. Sintetička je, ali s gustim dlačicama, što dobro djeluje na sve kremaste i tekuće formule koje nanosite na lice, od podloge i highlightera, do rumenila. Kome ćemo vjerovati ako ne vizažistici koja je šminkala čak i Cindy Crawford za Elle.

Zoeva 110 Face Shape

Sir John

Omiljeni proizvod ovog vizažista je L’Oreal Lash Paradise maskara. Tvrdi da je to najbolja maskara na svijetu. Inače, Sir John je go-to vizažist mnogih slavnih osoba, posebice Beyonce. Proslavio se time što je asistirao beauty legendama poput Pat McGrath i Charlotte Tilbury na modnim revijama.


L’Oréal Paris Lash Paradise Maskara

Hannah Martin

Hannah Martin tvrdi da je u drogerijama mnogo osnovnih potrepština na raspolaganju svima nama i da oni kvalitetom ne odskaču od svojih skupljih verzija. Od micelarne vode Bioderma za uklanjanje šminke i osvježavanje kože, do vazelina za postizanje onog bezvremenskog sjajnog kapka i glatkih usana, te krajnje pouzdane Max Factor 2000 Calorie maskare. To su sve njezini omiljeni drogerijski beauty proizvodi.


Bioderma Sensibio H20


Vaseline 100% Pure Petroleum Jelly Skin Protectant

Max Factor 2000 Calorie Maskara

Karin Darnell

Barry M Dazzle Dust sjenila su must-have prema ovoj vizažistici. Ona tvrdi da ne može živjeti bez njih u svojoj make-up torbici. Ova sjenila dodaju završni dodir teksture i presijavajućeg glamura očima. Također, u liniji se nalaze neke od najprivlačnijih zlatnih nijansi koje postoje.


Barry M Dazzle Dust u nijansi Rose Gold

Također, još jedan hvaljeni proizvod koji je odličan i pristupačan svojom cijenom je Maybelline SuperStay Matte Ink tekući ruž za usne. On je uistinu nevjerojatan drogerijski beauty proizvod prema riječima Karin Darnell.


Maybelline SuperStay Matte Ink tekući ruž za usne

Katy Jane Hughes

Weleda Skin Food je ultra-bogata krema koja vam pomaže u tome da vam šminka izgleda blistavo. Možete ju koristiti i za brisanje i popravljanje grešaka tijekom šminkanja ili kao masku za lice. Ako se pita Katy Jane Hughes, ova krema je jednostavno nevjerojatna!


Weleda Skin Food

Lisa Potter- Dixon

Katy Jane nije jedina vizažistica koja je otkrila sve blagodati Weleda Skin Food kreme. U njima, naime, uživa i Lisa Potter- Dixon kojoj je ova krema već godinama dio njezine beauty rutine. To je uistinu nevjerojatno dobar drogerijski beauty proizvod koji hidratizira bilo koje područje tijela i potiče zdrav sjaj kože.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Potter-dixon (@lisapotterdixon) on

Tekst: Matea Salopek-Koncul

Foto: Douglas, Amazon, Pink Panda, Notino, E-bay, Instagram

0