Znate li za make up vašeg omiljenog brenda za njegu kože?

Znate li za make up vašeg omiljenog
brenda za njegu kože?

Kada govorimo o kozmetičkim brendovima koji nose predznak kultnih, a potrošači im već desetljećima poklanjaju svoje povjerenje, nemoguće je ne spomenuti Dr. Hauschku. Priča o ovom beauty brendu započela je 1967., kao produkt suradnje Elisabeth Sigmund i Dr. Rudolfa Hauschke, medicinskih kozmetologa i strastvenih zaljubljenika u prirodnu njegu kože. Zajedno su proveli pet godina razvijajući prve Dr. Hauschka proizvode, a nakon toga postali poznati po kozmetičkoj liniji prepunoj prirodnih sastojaka. Njihovi proizvodi i danas se proizvode u Njemačkoj, od prirodnih biljaka i medicinskih sastojaka koji dolaze direktno iz njihovih vrtova u Njemačkoj, dok se ostataka sastojaka etički prikuplja za proizvodnju s raznih lokacija diljem svijeta. Kozmetika ponosno nosi NaTrue certifikat, što znači da nije testirana na životinjama, sadrži visoko kvalitetne i etički dobivene sastojke i s druge strane ne sadrži umjetne mirise i boje.

U 50 godina tradicije, Dr. Hauschka kozmetika uspjela je plasirati na tržište nekoliko istinskih bestsellera. To je, prvenstveno, Rose Day Cream, klasik linije za njegu kože, koji svestrana svojstva ruže primjenjuje u njezi i zaštiti normalne, suhe i osjetljive kože lica. Vjerujemo kako su mnogi od vas ovu kremu već učinili dijelom svoje svakodnevne beauty rutine ili ju barem isprobali, no jeste li znali da Dr. Hauschka beauty brend ima i liniju make upa?

Dr. Hauschka make up kolekcija

Ona se, upravo povodom 50. obljetnice brenda, pokazala u svom svojem sjaju. Naime, ovog rujna Dr. Hauschka je prezentirala novu i kompletnu kolekciju make upa, na kojoj se radilo čak pet godina. Prezentirajući novost u velikim svjetskim metropolama, iz brenda su dali do znanja kako će ova nova linija sadržavati čak 83 make up proizvoda, formuliranih s prirodnim sastojcima, primarno dobivenim iz biodinamičkog vrta Dr. Hauschke u njemačkom Eckwäldenu. Međutim, ovaj make up ne karakteriziraju samo prirodni sastojci, već i mogućnost balansiranja suhe, masne ili iritirane kože, i to dok nosite make up, kako bi on na vašem licu doista davao prirodan i luksuzan finiš. I pigmenti koji daju boju u ovim su proizvodima prirodni, dajući licu vibrantan dodir boje, bez da djeluju prenapadno.

Dr. Hauschka make up kolekcija

Dr. Hauschka make up kolekciju koja uključuje tekuće pudere, korektore, pudere u kamenu, palete sjenila, tuševe za oči, maskare i ruževe, nabaviti možete i u Hrvatskoj, između ostalog i ovdje.

 

Foto: Dr. Hauschka

Učitati još
Zatvori