Divna Chanel božićna ponuda

Ovih blagdana cijela se beauty kolekcija modne kuće Chanel ‘vrti’ oko jedne zvijezde – laka za nokte Le Vernis Rouge Noir koji slavi svoju 20. godišnjicu. Zavodljiva crveno-crna boja koja je prvi put prošetala pistom 1995. ima već kultni status, nikad ne izlazi iz mode te je lak broj 18 uistinu jedna od Chanel ikona uz tvid, bisere i bež boju.

chanelbozic18

Le Vernis Rouge Noir

Nijanse drugih make-up proizvoda prilagođavaju se glamuru Rouge Noir boje i prazničnom ugođaju koji stiže. Kroz tamnije i svijetle boje u paleti sjenila provlači se zlatni sjaj, dok su olovke za oči dramatičnijih nijansi za kreiranje odvažnog looka koji može pratiti crveno-crnu boju na noktima. Tome je komplementarna nježna ružičasto-breskvasta nijansa rumenila, te nekoliko nijansi ruža za usne baršunaste mat teksture s kojima nećete proći nezamijećeno.

Još će jedan novitet osvanuti u Chanel trgovinama taman za predstojeće blagdane. Radi se o Sublimage L’Extrait intenzivnom anti-age tretmanu koji svojom jedinstvenom formulom s esencijom vanilije istovremeno regenerira, obnavlja i štiti kožu. Sublimage L’Extrait nije ni krema ni gel ni fluid, radi se o kombinaciji ova tri proizvoda koji se u dodiru s kožom pretvara u baršunastu teksturu koja će oštećenoj i umornoj koži donijeti osjećaj novog života. Dovoljna je samo jedna kap za izvanrednu reakciju.

chanelbozic14

Sublimage L’Extrait

D.Č.

0