Dior ima novi i još bolji tekući puder za ovu godinu

Dior ima novi i još bolji tekući
puder za ovu godinu

Diorskin Forever Undercover tekući puder

Beauty odjel kuće Dior već nekoliko godina razvija liniju Diorskin Forever make up proizvoda, pomičući vlastite granice i svaki put iznova predstavljajući inovaciju s kojom je postizanje onog besprijekornog tena lišenog svake nesavršenosti itekako moguće. Novost koja nam iz Diora stiže na samom početku 2018. godine razveselit će mnoge.

Radi se o Diorskin Forever Undercover kolekciji tekućih pudera, kojima se pridružuju i istoimeni korektori, za pripremanje kože poput slikarskog platna za daljnje nanošenje make upa. Cilj stručnjaka u Dior Beauty laboratoriju bio je sljedeći: postići ekstremnu korekciju nesavršenosti na koži i ono savršeno prekrivanje kojem svi težimo, no bez osjećaja težine na licu. Može li podloga koja jako prekriva istovremeno dati super prirodan dojam kože? Uz Diorskin Forever Undercover pudere postaje definitivno moguće.

Diorskin Forever puderi3

Iza inovacije stoji kreativni direktor Dior make upa Peter Philips, koji ovu kolekciju tekućih pudera opisuje kao neo-kamuflažu: “Uključena u vrlo tekuću podlogu, visoka koncentracija pigmenata osigurava besprijekorno prekrivanje nedostataka kože. Ono što je vrlo novo za ovakvu podlogu jakog prekrivanja je činjenica da ju na koži ne osjećate ni ne vidite. Finiš je svjež i dovoljno mat da vam nakon tekućeg pudera nije potreban onaj u prahu ili kamenu.”

Diorskin Forever puderi5

Diorskin Forever Undercover tekući puder

Za razliku od originalne tekuće Diorskin Forever podloge, Diorskin Forever Undercover podloga sadrži skoro dvostruko veću koncentraciju pigmenata, a ona licu osigurava prekrivanje bez teksture. Odmah u početku, Dior je s ovim puderom uspio izbjeći efekt maske, zahvaljujući pomno biranim mineralnim pigmentima koji su tretirani na specijalan način i zato se perfektno sljubljuju s kožom, dajući joj savršen finiš. Podloga na bazi vode, osigurava dugotrajnost formule na licu.

Diorskin Forever puderi

Tekući puderi formulirani su dvojako, pa s jedne strane stvaraju efekt mekog fokusa i filtriraju kožu, a s druge apsorbiraju višak sebuma i održavaju podlogu postojanom cijeli dan. Meka i svilenkasta na dodir, ova podloga dolazi u 26 nijansi, a zaštitno lice joj je poznata holivudska glumica Natalie Portman. Diorskin Forever Undercover tekući puder možete pronaći u hrvatskim parfumerijama po cijeni od 352 kune/40ml.

 

Foto: Dior Beauty

Učitati još
Zatvori