Puderi koje vrijedi isprobati ovog proljeća

Puderi koje vrijedi isprobati
ovog proljeća

Dior Forever puderi

U potrazi za savršenim puderom, mnoge su žene naišle na one kuće Dior i već nakon prvog isprobavanja u njih se apsolutno zaljubile. Puderi koji dolaze iz ovog beauty laboratorija odgovorili su na sve potrebe kože i lica žena u pokretu, a svojom kvalitetom i performansama opravdale cijenu s kojom inače poistovjećujemo kategoriju high end kozmetike.

Upravo zbog toga, sve njih razveseliti bi mogli noviteti s područja dekorativne kozmetike koji nam stižu iz Diora. Pod kreativnim vodstvom Petera Philipsa, Dior je predstavio, sada i kod nas, nove dodatne nijanse Diorskin Forever tekućeg pudera.

Dior forever2

Diorskin Forever Skin-Perfecting Luminous Matte Foundation

No, još više pozornosti privlači Diorskin Forever Perfect Cushion, podloga u sada toliko popularnom jastučiću, koja je apsolutni novitet u Diorskin Forever obitelji, svježe i nevjerojatno lagane teksture, koja nježno obavija lice. Koju god formulu odabrali, Diorskin Forever obitelj pudera garantira korekciju nesavršenosti, postojanost na licu i do 16 sati te besperijekoran mat finiš.

Diorskin Forever Perfect Cushion

Diorskin Forever Perfect Cushion

Dior se ponosi i jedinstvenom esencijom za njegu kože, kojom su obogaćene sve Diorskin Forever formule, kako bi vaša koža iz dana u dan izgledala sve bolje i njegovanije, čak i kada nosite make up. Ovaj novi Dior proizvod, kao i obogaćena linija Diorskin Forever tekućih pudera, sada su dostupni i u hrvatskim parfumerijama.

 

Foto: Dior

Učitati još
Zatvori