Odlične novosti za sve ljubiteljice Dior pudera

Odlične novosti za sve
ljubiteljice Dior pudera

Diorskin Forever Perfect Mousse

Kada je riječ o high end puderima u koje se investicija definitivno isplati, mnoge žene složit će se kako su to oni koji dolaze s potpisom Diora. Luksuzne formule i odlične performanse, samo su neki od razloga zašto su Dior podloge toliko omiljene. I često dgovaraju na sve uslove koje inače tražimo u doista savršenom tekućem puderu…

Diorskin Forever Perfect Mousse

Diorskin Forever, obitelj je podloga-bestsellera za koje sada već svi znaju, a ona od ove jeseni postaje bogatija za još jednog člana. Diorskin Forever Perfect Mousse, idealan je za žene koje vole laganije i sasvim neopterećujuće teksture pudera. Riječ je o puderu u pjeni, koji je lagan i prozračan, no zahvaljujući ekspertizi Diorova beauty laboratorija, postignuto je da osigurava dugotrajno prekrivanje i mat finiš na licu čak do 16 sati. Svidjet će se svima onima koji na koži ne vole vidjeti nataložen puder, pogotovo u finim linijama i borama.

Dior

Ova podloga ujednačava ten i maksimalno smanjuje vidljive pore. A zahvaljujući njegujućim sastojcima, Dior otkriva kako sa svakim danom njena nošenja, koža postaje sve ljepša i ljepša. Formula nije masna i topi se pod prstima. Možete ju nanositi na lice baš kao i klasičnu kremu, pri čemu se pretvara u ekstra mat finiš. Perfect Mousse stiže i u naše parfumerije, a o njoj više možete doznati ovdje.

 

Foto: Dior

Učitati još
Zatvori