Sasvim nova Dior maskara za volumen

Sasvim nova Dior maskara za volumen

Dior maskara3

Diorshow maskara jedan je od kultnih proizvoda ove kozmetičke kuće, a ovog su proljeća otišli jedan korak dalje sa sasvim novom Diorshow Pump ‘N’ Volume maskarom, specijalno dizajniranom za XXL trepavice.

Iz Diora obećavaju revoluciju u načinu na koji se maskara nanosi, a u ovom je slučaju to zaista posebno. Kreirana je s ciljem dobivanja jako gustih trepavica, ali bez grudica koje nastaju nanošenjem više slojeva maskare te težine koju taj postupak podrazumijeva, što su neki od najvažnijih problema koje pokušavaju savladati svi make up brendovi.

dior maskara2

Kako joj i ime govori, Pump ‘N’ Volume maskara koristi se doslovnim pumpanjem mekane silikonske tubice koja na svojem kraju ima predviđeno mjesto za stisak prstiju. Sadržaj tubice će se lagano zagrijati i obaviti specijalnu mekanu četkicu koja veću količinu maskare može efektivno nanijeti, a vi cik-cak potezom rasporediti na trepavice od korijena do vrha.

Dior maskara

Tako dobivena još kremastija formula postiže instant savršeni volumen, a brojni blogeri u svojim recenzijama već je uspoređuju s umjetnim trepavicama. Diorshow Pump ‘N’ Volume maskaru potražite u hrvatskim parfumerijama.

Učitati još
Zatvori