Čarobna Dior kolekcija make upa za blagdane

Čarobna Dior kolekcija make
upa za blagdane

Dior Holiday make up kolekcija2

Adute za blagdansku sezonu prije nekoliko je tjedana otkrio i beauty odjel poznate francuske kuće Dior. Riječ je, naravno, o kolekciji make upa, koja sadrži dovoljno toga da obožavateljicama i kolekcionarkama uistinu posebnih beauty proizvoda srce malo jače zatuče.

Dior Holiday kolekcija puna beauty poslastica

Nova Diorova blagdanska kolekcija Precious Rocks kreirana je pod kreativnom palicom Petera Philipsa, kreativnog direktora Diorova make upa, koji je već nekoliko sezona zadužen za sve make up divote koje nam stižu s potpisom Diora.

Dior Holiday make up kolekcija

Dior Holiday make up kolekcija3

Blagdanska Dior Beauty kolekcija istovremeno je zaigrana i sofisticirana, ležerna i tako raskošna, te uključuje mnogo blistavih boja i glittera, koje i inače poistovjećujemo s najsvečanijom sezonom u godini. Kolekcija proizvoda za oči kreće se od sasvim neutralnih, zemljanih tonova koji dopuštaju usnama da zablistaju, pa sve do paleta koje sadrže najljepše vibrantne boje sezone. S druge strane, ruževi za usne i lakovi za nokte dolaze u paleti koja po pitanju nijansi sadrži za svaku ženu ponešto – počevši od nježnih roskastih pa sve do dramatičnih i dubokih tonova. Sve o kolekciji saznajte ovdje, a pronaći ju možete i u hrvatskim parfumerijama.

 

Dior Holiday make up kolekcija4

Dior Holiday make up kolekcija5

Dior Holiday make up kolekcija7 Dior Holiday make up kolekcija8 Dior Holiday make up kolekcija9

Foto: Dior Beauty

Učitati još
Zatvori