Još jedna divna blagdanska kolekcija make upa

Ušli smo u prosinac, a u ovom mjesecu u središte pozornosti dolaze sve one divne kolekcije make upa poznatih kozmetičkih kuća. Jedna od njih je i Diego Dalla Palma, renomirana talijanska beauty marka, koja nas već godinama uveseljava originalnim i kvalitetnim make up rješenjima. Ona je za blagdane pripremila jednu uistinu posebnu Holiday kolekciju make upa, koja za razliku od većine drugih beauty kuća donosi hvaljeni odmak od tipičnih crvenih nijansi i naglašenog glittera.

Inspiracija za nastanak ove kolekcije bila je intrigantna žena i kako ju brend opisuje, špijunka iz doba Hladnog rata čiji poljubac može započeti ljubavnu priču ili opasnu avanturu. Njeno ime je Genny i puna je kontrasta između svjetla i sjene, crnog i bijelog, baš poput filma iz 50-ih. Snažni kontrasti, intenzivni su kao i njen make up u znaku duboke ljubičaste boje, koja aludira na raskošne zastore u operi. Ona je zapravo glumica koja će se svakog časa popesti na pozornicu i odigrati svoju ulogu te dočarava život pun svjetla, sjena i iznenađenja.

Blagdanska Diego Dalla Palma kolekcija donosi pomno kurirane proizvode u znaku ružičastih i ljubičastih tonova. Tu su Mattissimo mat ruževi u bojama Cherry i Purple, ljubičasta olovka za usne, nježno ružičasto rumenilo i roskasti highlighter, kremasta sjenila, srebrni eyeliner i lakovi za nokte u nijansama Urban Purple i Silver Mirror.

Kolekciju ekskluzivno možete pronaći u Müller parfumerijama, a sve njene proizvode donosimo vam u nastavku.

Diego Dalla Palma blagdanski proizvodi:

Diego Dalla Palma8 Diego Dalla Palma9 Diego Dalla Palma7 Diego Dalla Palma4 Diego Dalla Palma5 Diego Dalla Palma Diego Dalla Palma2 Diego Dalla Palma3

Diego Dalla Palma11 Diego Dalla Palma10 Diego Dalla Palma6

Foto: Diego Dalla Palma

0