Izaberite parfem prema horoskopskom znaku

Izaberite parfem prema horoskopskom znaku

Demeter parfemi

Demeter Zodiac Collection

Baš kao i parfumerstvo, astrologija se promatra i kao umjetnost i kao znanost, a kada se te dvije discipline pomiješaju, dobivamo kolekciju parfema koja najbolje odgovara vašem horoskopskom znaku. Ovu je osmislio poznati parfemski brend Demeter, koji je u posljednjih nekoliko godina postao poznat po neobičnim mirisima. Što zbog nota koje podsjećaju na neke uspomene iz naših života, a što zbog imena parfema u koje su utkane.

Demeter parfemi iz Zodiac kolekcije

Demeter Zodiac kolekcija predstavlja 12 originalnih i lijepih, unisex parfema. Oni su umjetnički dizajnirani, kako bi reflektirali specijalne snage i energije svakog horoskopskog znaka. Svaki miris dolazi u elegantnoj bočici od talijanskog stakla, a za ovu kolekciju korišteni su kompleksniji i jače koncentrirani sastojci u odnosu na one uobičajene koji ulaze u Demeter kolonjske vode.

Demeter parfemi

Oni u trenutku pokazuju svoju prirodu i ne mijenjaju svoj karakter na koži, kako vrijeme prolazi. Zodiac Collection mirisi mogu se slojevito nanositi i međusobno kombinirati kako bi osoba koja ih nosi dobila jedinstven, osoban parfem. Svaki Zodiac parfem dizajniran je kako bi privukao vaš horoskopski znak. Više o kolekciji o kojoj se ovog ljeta mnogo piše potražiti možete na službenoj stranici brenda Demeter i ondje otkriti i mnoge druge odlične mirise.

Učitati još
Zatvori