Inovativan spoj zaštitnog faktora i popularne gel formule

Inovativan spoj zaštitnog faktora i
popularne gel formule

Gel kreme su svojom prozračnom formulom savršenom i za najosjetljiviju kožu osvojile beauty svijet. Iako iznimno hidratantne, gel kreme na koži ne ostavljaju osjećaj težine i ne začepljuju pore. Spoju lagane gel teksture i hidratantnih svojstava sada je dodan zaštitni faktor što ih je istaknulo kao savršeni izbor za sunčane ljetne dane kada su nam zaštita i hidratacija, ali i osjećaj svježine koji stvaraju prijeko potrebni.

INOVATIVNE DAYLONG SENSITIVE GEL KREME

Kako bi kožu na vrijeme pripremili i bezbrižno uživali u ljetnim trenucima, Daylong donosi dva nova gel proizvoda koji pružaju učinkovitu zaštitu od sunca za masnu kožu i kožu iznimno osjetljivu na sunce.

Daylong SENSITIVE gel krema i gel-fluid u spreju nježnom formulom učinkovito štite kožu od UVA i UVB zračenja uz jedinstveni i lagani osjećaj. Kako ne sadrže mirise, masti, emulgatore, konzervanse niti parabene, novi spoj gel-kreme i gel-fluida u spreju za zaštitnim faktorom savršeni su izbor ne samo za kožu sklonu mašćenju, već i za najosjetljiviju kožu sklonu alergijama na sunce.

Oba proizvoda dermatološki su ispitana, a njihova formulacija vrlo je vodootporna te pogodna za svakodnevnu primjenu i zaštitu od sunca. Redovita primjena inovativnih noviteta iz Daylonga učinkovito sprječavaju oštećenja od sunčevih zraka i pojavu znakova preuranjenog starenja i kod najzahtjevnije kože.

 

Foto: Instagram, Daylong

Učitati još
Zatvori