Ove šiške bit će hit sezone

Ove šiške bit će hit sezone

Početak nove sezone donosi i sezonu promjena. Od vremenskih promjena do promjena unutar ormara, nova sezone uvijek donosi uzbuđenje novog početka. Osim novog looka koji stvara nova, jesenska garderoba, promjena frizure jednako je efektan način za osvježavanje izgleda. U potrazi za savršenom frizurom još jednom smo se okrenuli Pinterestu.

Među stotinama tisuća fotografija, Pinterest je mjesto na kojem se stvaraju trendovi. Iako se isticanje novih najpoželjnijih komada najčešće pripisuje modnim i beauty brendovima i časopisima, Pinterest iz sezone u sezonu pokazuje koji će se od njih zapravo pretvoriti u trendove koje voli i nosi široka publika. U potrazi sa savršenom promjenom frizure ove se sezone istaknuo novi trend.

“CURTAIN” ŠIŠKE SU NOVI JESENSKI TREND

Posljednji trend koji je najavio Instagram su “curtain” šiške. Kao savršeni dodatak svakoj dužini kose, “curtain” šiške donose chic izgled inspiriran sedamdesetim godinama prošlog stoljeća. Spojene s razdjeljkom na sredini, “curtain” šiške se lagano spuštaju i donose efekt zastora koji će savršeno uokviriti svaki oblik lica. “Curtain” šiške još je krajem šezdesetih popularizirala Brigitte Bardot, a u sedamdesetim godinama koji su ih slijedile ovaj izgled šiška postao je jedan od najistaknutijih trendova. Iako su ih u posljednjih desetak godina it djevojke poput Kirsten Dunst i Alexe Chung vraćale na listu trendi frizura, veliki povratak “curtain” šiška predviđa se ove godine. Osim popularnosti na Pinterestu, “curtain” šiške su beauty trend koji se ističe i na Instagramu.

Ako ste u potrazi za savršenim osvježenjem frizure ili ste ove jeseni imali u planu ošišati šiške, “curtain” bangs su istovremeno klasičan i trendi izbor s daškom francuskog allura, a nakoliko prijedloga donosimo vam u nastavku.

Učitati još
Zatvori