Cool frizura za zimu

Pletenica rep

Popularno zvana ‘sweater weather’ sezona i službeno je započela, a zimske dane ispunjava nam pripadajuća garderoba, puna slojeva i finog pletiva. Zanima li vas kakve se frizure nose onda kada ste fino ‘zabundani’ i ne znate gdje bi s kosom, mogli biste se inspirirati jednim kreativnim prijedlogom koji je na svom Instagram profilu ponudila blogerica Anouk Yve Bos iz Stockholma.

Nakon godina bloganja, ona je danas poznata kao digital influencer i vlasnica tvrtke Büro Hashtag, kreativne marketinške agencije koja se najviše bavi društvenim mrežama. Pratiti ju možete na Instagram profilu @anoukyve, gdje svakodnevno dijeli fotografije svojih odjevnih kombinacija, frizura koje u određenom trenutku nosi, ali i momenata iz privatnog života, koji će ubrzo biti još ljepši uz novog člana obitelji, budući da je Anouk Yve trenutno trudna.

Pletenica rep 2

Nama, kao i mnogim njenim pratiteljima, za oko je neki dan zapela frizura koja bi se najbolje mogla opisati kao kombinacija niskog repa i pletenice, a s obzirom na brojne upite, Anouk Yve podijelila je još nekoliko fotografija i otkrila kako ju postići. Pletenicu kao omču oko repa, pozicioniranog sa strane, postigla je tehnikom sličnom pletenju vezica na cipelama. Od repa je odvojila dva tanka pramena, međusobno ih izvezala i napravila čvor tri puta, a cijela frizura zahvaljujući ‘messy’ teksturi dobila je vrlo šarmantan dojam.

Pletenica rep3

Za Anouk Yve ovo nije prva cool frizura, a koje je sve inspirativne stylinge u kosi pokazala na Instagramu, donosimo u nastavku.

anoukyve4 anoukyve5 anoukyve7 anoukyve9 anoukyve8 anoukyve10 anoukyve11

Foto: Instagram (@anoukyve)

0