Mali puder koji kožu vraća u ravnotežu

Mali puder koji kožu vraća u ravnotežu

Lagan na vašoj koži, prekriva nesavršenosti tena, kontrolira izlučivanje ulja, hidratizira te pruža fluidnu i laganu svilenu teksturu sa SPF zaštitom… Zvuči kao savršen tekući puder, zar ne? A njega je u Superbalanced Silk Makeup SPF 15 bočicu odlučio pretočiti poznati kozmetički brend Clinique i stvoriti podlogu o kojoj posljednjih tjedana bruje društvene mreže.

Novi Superbalanced Silk Makeup SPF 15 je olličenje “no makeup, makeup” stila i izgleda kože s prirodnim mat izgledom. Pametna, intuitivna formula vraća u ravnotežu vaše masne dijelove lica, a s druge strane hidratizira suhe. Ovaj izuzetno fluidan puder bez ulja je savršen za suhu do mješovitu kožu, ali i onu jako masnu. Omogućuje slojevito nanošenje, u slučaju da želite jače prekrivanje, i ne ostavlja dojam maske na licu.

Svileni dodatak ovom puderu osigurava porculanski izgled kože bez pora i zaglađuje vaše linije i bore. Obogaćen je hijaluronskom kiselinom, pruža SPF zaštitu u visini 15, te na taj način pomaže spriječiti buduće starenje kože uzrokovano izlaganjem suncu. Novi Cliniqueov hit puder možete pronaći već sada u Muller, Douglas i Anabella parfumerijama.

Učitati još
Zatvori