Piling koji učinkovito rješava problem celulita

clean beauty6

Baš kao što sve više pažnje posljednjih godina posvećujemo onome što jedemo, jednaku pozornost započeli smo posvećivati i kozmetici koju stavljamo na kožu. Tržište je prepuno proizvoda čije je deklaracije teško dešifrirati, a u toj atmosferi i vođeni željom ljudi da svojoj koži priušte samo ono najbolje, na beauty sceni počeli su se pojavljivati brojni brendovi prirodne kozmetike, koji su se sa svojim proizvodima vratili osnovama.

Jedan od njih je britanski Clean Beauty Co., koji su pokrenule Dominika Minarovic i Elsie Rutterfor, i to ponajprije iz zabrinutosti količinom kemikalija koje se mogu susresti u većini standardnih drogerijskih proizvoda koje su prije koristile, kao i zbog zasićenja lažnim obećanjima koje takvi beauty artikli najčešće nude.

clean beauty5

“Volimo razne beauty proizvode, ali isto tako volimo svoju kožu i svoje zdravlje i želimo znati što stavljamo na svoje tijelo. Ne želimo trošiti novac na jeftine alternative, već njegovati kožu i kosu velikim količinama naših omiljenih biljaka, orašastih plodova, cvijeća i sjemenki – uglavnom svih onih anti-age, njegujućih i hidratantnih, za kožu dragocjenih sastojaka, čija se stvarna moć inače gubi u kombinaciji s filerima i kemikalijama”, na svojoj stranici Clean Beauty Co. otkrivaju Dominika i Elsie.

clean beauty

Premda su svoj biznis pokrenule relativno nedavno i njihov webshop nudi tek nekoliko proizvoda s pomno biranim sastojcima organskog porijekla, djevojkama nije dugo trebalo da pronađu zadovoljne i stalne korisnice i kupce. Najveća zvijezda njihove male beauty linije je piling ‘Scrub Life’, koji je brzo po dolasku u online trgovinu rasprodan i od tada uživa hvalospjeve svih onih koji su ga imali priliku isprobati.

clean beauty2

Njegovi sastojci mogu se nabrojati na prste jedne ruke; sadrži grejp koji je antioksidans i hvata se u koštac s celulitom, kavu koja stimulira protok krvi, tonira i učvršćuje kožu, njegujuće kokosovo ulje i jojobu, te sve to bez ikakvih drugih sastojaka koji bi narušili maksimalnu efektivnost onih gore navedenih.

clean beauty3

Ovaj prirodan piling može se koristiti i na licu i na tijelu, a nanosi se na željene zone i ostavlja da djeluje 5 do 10 minuta, kako bi njegovi rezultati došli do izražaja. Baš kao što je jednostavna njegova formula, jednostavno je i pakiranje pilinga – moderno, minimalističko i pročišćeno, jednako kao što je prirodna u svojoj pročišćenosti i sama Clean Beauty Co. kozmetika. Više o pilingu saznajte ovdje.

Foto: Clean Beauty Co.

0