Najslađe novo rumenilo

Najslađe novo rumenilo

Clarins Skin Illusion Blush2

Nakon što nas je neki dan već na prvi pogled osvojio highlighter u obliku cvijeta ruže koji dolazi iz Lancomea, našu pažnju privukao je još jedan šarmantan proizvod, koji dolazi kao dio proljetne kolekcije kozmetičkog brenda Clarins.

Ovog puta radi se o rumenilo, i to mineralnom. Clarins je za proljeće 2017. predstavio Skin Illusion Blush, ultra fino puderasto rumenilo, obogaćeno mineralima i biljnim ekstraktima koje licu daje prirodan i zdravi sjaj. Dok osigurava nježnu boju i unosi živost u svaki ten, Skin Illusion Blush zahvaljujući svojim sastojcima istovremeno njeguje kožu.

Clarins Skin Illusion Blush

Rumenilo je namijenjeno svim tipovima kože i jednostavno je za uporabu. Spužvastim aplikatorom obuhvaća se točno potrebna količina proizvoda, koja se zatim nanosi na lice laganim tapkanjem spužvice po koži. Dostupne su tri nijanse rumenila: jedna koraljna, jedna blijedo ružičasta i jedna brončana. Osim samih boja i tekstura, osvojit će vas i pakiranje – malo i praktično te oslikano ljubavnim simbolima uoči Valentinova.

Foto: Clarins

Učitati još
Zatvori