Prvi kromirani lak za nokte na svijetu

Prvi kromirani lak za nokte
na svijetu

U prosincu prošle godine pisali smo vam o kromiranoj manikuri kao ‘nail trendu’ koji i dalje uživa veliku popularnost, a za ovu manikuru prepoznatljiv zrcalni sjaj do sada se postizao uz pomoć srebrnog praha, odnosno pigmenta pozicioniranog između slojeva gela. Obični lakovi mnogih proizvođača pokušavali su imitirati taj reflektirajući dojam, no nisu sasvim uspjeli u naumu. A sada, na scenu doista stiže prvi kromirani lak za nokte na svijetu, i to iz tvornice brenda Ciaté koja je i u prošlosti po mnogočemu bila prva – manikuri s česticama kavijara, baršunastoj manikuri i lakovima po kojima kasnije možete pisati kredom.

Ciaté London novost je objavio na svom Instagram profilu, i to videom u kojem možete vidjeti kako ovaj kromirani lak doista djeluje. Na njemu su radili čak tri godine kako bi formulu doveli do savršenstva, a sudeći po prvom pogledu, čini se kako su i uspjeli, jer ovaj lak u samo jednom potezu noktima osigurava intenzivni reflektirajući sjaj i srebrnu boju.

Uz njega tipični puderi i slojevi gela postaju prošlost, a iako još uvijek nije poznato kada stiže u prodaju, može se pretpostaviti da će biti uskoro, sudeći po najavi na društvenim mrežama. Sve novosti oko lansiranja pratite na Ciaté web stranici.

Preporuka

Zatvori