Najbolje obrve u životu – svaki dan

Najbolje obrve u životu – svaki dan

Charlotte Tilbury pribor za obrve

“Drage moje, nijedan make up nije potpun bez sređenih obrva, one su fokalna točka vašeg lica”, kaže jedna od najboljih i najpoznatijih svjetskih vizažistica Charlotte Tilbury. Smatra ih toliko bitnima da smatra kako dobro uređene obrve trenutno podignu cijeli look  i uokvire lice. Kreirajući Supermodel Brow Lift, u jedan je pribor složila sve potrebno za najbolji izgled obrva u životu – svaki dan!

Pribor se sastoji od 5 proizvoda:

Legendary Brow Gel 

Gel za skulpturiranje i oblikovanje obrva, bogat voskom i vitaminom E. Njegova četkica s mikro vlaknima prva je takvog tipa na tržištu. Jednostavno se nanosi i precizno obuhvaća svaku dlačicu pa su obrve savršeno uredne i definirane.

Charlotte Tilbury pribor za obrve 2

Full Fat Lashes 5 Star Mascara

Maskara s 5 udubljenja na četkici na trepavicama ne djeluje teško jer idealno raspoređuje proizvod te podiže trepavice hvatajući i one najmanje. Sjajna formula stvara voluminozne, trodimenzionalne trepavice kako bi oči izgledale što veće i otvorenije.

Brow Lift Three-Way Shape Eyebrow Pencil 

Olovka kremaste teksture idealna je za sjenčanje unutarnjih i vanjskih kutova obrva, popunjavanje luka i iscrtavanje obrva. Četkica eliminira višak proizvoda i boje, a spužvicom s highlighterom nanesenim ispod obrve instantno se postiže izgled podignutijih obrva.

Charlotte Tilbury Life Changing Lashes Eyelash Curler

Podiže i razdvaja trepavice kako bi se postigao push up efekt, a oči izgledale “probuđeno”. Koristi se prije nanošenja maskare za izgled “bambi očiju”.

Charlotte Tilbury pribor za obrve 3

The Retoucher Conceal & Treat Stick 

Inspiriran olovkom za retuširanje koju koriste profesionalni fotografi, ovaj stick djeluje na sve nesavršenosti kako bi nestale u trenu. Hidratantni sastojci djeluju na kožu kako bi izgledala popunjeno, zdravo i prirodno. Bogat je derivatima crnog čaja koji popunjavaju nesavršenosti, a koža izgleda predivno zaglađena.

Pribor za obrve Charlotte Tilbury pronađite ovdje.

 

Tekst: Mirja Vasić

Učitati još
Zatvori