Najuzbudljiviji proizvod iz nove Chanel kolekcije je ovaj puder za usne

Najuzbudljiviji proizvod iz nove Chanel
kolekcije je ovaj puder za usne

Chanel2

Najnovija kolekcija make upa iz Chanela, koja nosi ime Neapolis, prije nekoliko je mjeseci prigodno predstavljena u Napulju, rodnom gradu Lucie Pice, globalne kreativne dizajnerice Chanelova make upa. Lucia je okupljenim medijima pokazala ljepote rodnog Napulja, ali i nove kolekcije make upa, koja donosi pravu rapsodiju boja, možda najodvažniju za Chanel u posljednjih nekoliko godina.

Prvi puder za usne iz Chanela

Koloristička eksplozija s potpisom Chanela još jednom nas podsjeća da se make upom treba igrati, a u tu svrhu razvijen je i jedan sasvim novi i inovativni Chanel proizvod za usne, koji će bez sumnje zaintrigirati mnoge. Poudre à Lèvresnjegov je naziv i riječ je o prvom od Chanela razvijenom puderu za usne.

Chanel

Preciznije govoreći, radi se o duetu proizvoda, pohranjenih u elegantnoj crnoj Chanel kutijici. Iznutra s lijeve strane dolazi hidratantni balzam za usne, a s desne se strane nalazi puderasta formula s ultra finim pigmentima boje. Prvo se prstima nanosi već spomenuti balzam, a zatim se kistićem aplicira puder koji usnama daje intenzivnu boju. Balzam u kombinaciji s puderom usnama daje jedinstvenu teksturu, koja ih pritom ne isušuje, već pruža osjećaj ugode dok god je ovaj make up na usnama. Proizvod je limitiranog karaktera, a vrlo skoro stiže i na police naših parfumerija, zajedno s Neapolis kolekcijom make upa za proljeće 2018.

 

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori