Intenzivna sjenila koja na kapcima traju satima

Intenzivna sjenila koja na
kapcima traju satima

MA2016_13_0040

Kao svoju prvu kreaciju proizvoda, CHANEL globalna kreativna dizajnerica za make-up i boju Lucia Pica predstavlja jedno drukčije viđenje sjenila za oči. Ova sjenila OMBRE PREMIÈRE, sva u kontrastima, intenzivna u svojim efektima, nijansirana u načinu prekrivanja kapaka, omogućavaju ženama da izraze svu svoju kreativnost.

Za OMBRE PREMIÈRE zamislila je sjenila s dvije specifične teksture, u kremi i puderu, koje ženama omogućuje da se neograničeno igraju i pogled učine intenzivnijim. Paletu boja, tekstura i kontrasta, a iznad svega mogućnosti.

MA2016_13_0044

Kremasta sjenila dolaze u sloju preko mat, satenastih ili metalik pudera. Boje i teksture dozivaju i dopunjuju jedne druge kako bi u potpunosti otkrile osobnost žena, sa svim njezinim nijansama i suptilnostima.

OMBRE PREMIÈRE skup je svih nezaobilaznih ključnih stvari za oči: 24 koncentrirane boje, baršunastih i svilenkastih tekstura, suptilnih odsjaja, s mat, satenastim ili metalik završnim rezultatima.

SJENILA:

Koristeći postupak nanošenja u slojevima, ovogodišnja paleta jednobojnih sjenila potiče žene na pristup miješanja i usklađivanja (mix and match) s cijelom lepezom; svaka boja može stajati samostalno ili može pronaći svoju dopunu među ostalima kako bi se rezultat pojačao i povećao. Sada se bogata kremasta sjenila mogu nanijeti u slojevima ispod raskošnih pudera ili svjetlucavih metalik tonova za smjeliji učinak; slojevitost boja, tekstura i ukusa koji nadopunjuju kako jedni druge tako i žene. Istodobno, svaki zasebni ‘sloj’ može stajati samostalno, pružajući klijentici slobodu da odabere način na koji ga želi nositi, bilo to s drugim bojama ili kao elegantni izbor sam po sebi.

OMBRE PREMIÈRE kolekcija:

Sjenila OMBRE PREMIÈRE dio su kolekcije koja također sadržava dva nova kista, olovku za oči s mekim uloškom i gelom za obrve bez ikakve opipljive tvari. Poziv je to u potpunu slobodu u nanošenju make-upa, da se zabavite, slijedite svoj instinkt i budete svoji.

Učitati još
Zatvori