Uzbudljivi make up proizvodi stižu nam iz Chanela

chanel18

Poznat kao brend koji definira beauty trendove za nadolazeće sezone, Chanel je ljeto spremno dočekao s make up novitetima kojima ćemo se veseliti s dolaskom jesenskih dana. Najnovija jesenska kolekcija dekorativne kozmetike iz Chanela ujedno je prva za Luciju Picu, kreativnu direktoricu Chanelova make upa, koja je na tu poziciju došla početkom 2015.

Prva kolekcija na kojoj je radila i čije je proizvode od ideje pretvorila u realnost, kao lajtmotiv ima crvenu boju – boju života i smrti, ljubavi i žudnje, nevinosti i iskustva, a upravo su ovi ekstremi koji opisuju jednu jedinu boju ujedno i emotivni ekstremi, koje Lucia želi pobuditi ovom kolekcijom. To je za nju također bila prilika da preispita tradicionalno značenje crvene boje za beauty industriju, ali i da pomakne granice i ovu vatrenu nijansu, prije rezerviranu samo za usne ili nokte, također pozicionira na kapke i obraze.

chanel19

U znaku crvene boje zaživio je čitav spektar proizvoda za jesen, a Chanel će na police svojih prodajnih mjesta lansirati crvene ruževe, olovke za usne, palete i mono sjenila, rumenila i maskaru. Sve novitete donosimo u galeriji.

0