Četiri nove neonske nijanse iz Chanela

Četiri nove neonske nijanse iz Chanela

Jarke i upečatljive, neonske nijanse uvijek stvaraju efektan izgled i unose dozu razigranosti i prkosa u svaku kombinaciju. Savršene za detalje uz pomoć kojih ćemo razbiti monotoniju neutralnih tonova, neonske nijanse istaknule su se kao odličan koloristički odabir za modne dodatke i trendi detalje. U šarenom i razigranom svijetu kozmetike, neonske nijanse svoje su mjesto pronašle među lakovima za nokte. Neonski lakovi za nokte, iako hrabar, istovremeno su i vrlo svestran izbor. Uz efektan izgled koji neonske nijanse nepobitno stvaraju na noktima, one istovremeno donose i određenu svestranost s modernim i hrabrim pomakom.

Ljeto je sezona u kojoj se jarki tonovi i neonske nijanse svake godine hrabro vraćaju u naše make up kolekcije. Donoseći pozitivan i bezbrižan duh ljeta, neonske nijanse za ljetnih su dana poput neutralnih tonova. Jednostavne i klasične. Svoju verziju neonskih lakova za nokte kao ljetnih klasika s vrckastim pomakom Chanel je ponudio unutar mini kolekcije od četiri neonske nijase poznatih Le Vernis lakova na nokte.

NEONSKI LAKOVI ZA NOKTE IZ CHANELA

Spoj isprobano dobre Le Vernis formule i neodoljivih neonskih nijansi, koje će i klasičari među nama lako zamisliti u svojoj make up kolekciji, stvorio je ljetnu mini kolekciju. U neonskoj mini kolekciji nalaze se Ultrasonic narančasta, Magnetic ružičasta, Electric plava i Fantastic zelena. Iako su boje jarke i upečatljive, Chanel je ne tako uobičajenim odabirima nijansa u kolekciju neonskih lakova unio prepoznatljivu eleganciju kuće.

Chanel Le Vernis Neon lakovi za nokte 30. lipnja stižu na police Chanel trgovina i službenog online shopa.

Chanel neonski lak za nokte ljeto 2017.

Chanel Le Vernis Neon Ultrasonic

Chanel neonski lak za nokte ljeto 2017.

Chanel Le Vernis Neon Magnetic

Chanel neonski lak za nokte ljeto 2017.

Chanel Le Vernis Neon Electric

Chanel neonski lak za nokte ljeto 2017.

Chanel Le Vernis Neon Fantastic

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Chanel

Učitati još
Zatvori