Kako privremeno riješiti vidljivi izrast?

Kako privremeno riješiti vidljivi izrast?

Trenuci kada smo najviše zadovoljni svojom frizurom su obično oni nakon izlaska iz frizerskog salona, kada imamo novu boju na kosi i stil koji smo si priželjkivali. No, kroz neko vrijeme boja će početi gubiti svoj sjaj, a još ako ste kosu obojali više ili manje drugačije u odnosu na njenu prirodnu boju, uskoro će vas početi smetati i izrast.

Kako bi ženama olakšao taj period između pojavljivanja prvog izrasta i ponovnog posjeta salonu na dorađivanje korijena bojom, beauty brend Bumble and Bumble osmislio je svoje Color Sticks pomagače, koji su k tome vrlo jednostavni za korištenje. Kreativna direktorica brenda najavila ih je ovih dana na Instagramu i objasnila kako su lagani za upotrebu, baš poput vašeg omiljenog ruža za usne. U jednom potezu njima se prolazi kosom, odnosno po korijenu kose, a sami stick pritom pokriva bojom koja vam na tom području nedostaje. Dostupan je u pet boja: Blonde, Dark Blonde, Red, Brown i Black, te u prodaju stiže idućeg mjeseca.

Bumble and Bumble Color Stick

Bumble and Bumble Color Stick

Sudeći po recenzijama žena koje su isprobale Color Stick, radi se o formuli koja jednostavno klizi kosom, jer je bazirana na kombinaciji mineralnih pigmenata i suhih vlakana, te na kosi izgleda prirodno, bez da za sobom ostavlja komadiće boje. Osim toga, boja se može nadograđivati do željenog efekta i traje cijeli dan. Novosti o ovom proizvodu pratite na stranici Bumble and Bumble ili na Instagramu brenda.

 

Foto: Bumble and Bumble

 

Učitati još
Zatvori