Brend S.Fresh lansirao liniju čajeva

U svijetu je trenutno sve veći trend povratka ritualu čaja kao magičnom napitku koji nam pomaže u očuvanju zdravlja, održavanju vitke linije i izdužene siluete, u novoj vitalnosti nakon napornoga radnoga dana. Čajevi daju svježinu i sjaj koži i ono najvažnije – svojim antioksidantima potiču očuvanje naše mladosti.

s.fresh

Prateći taj veliki čajni boom, S.Fresh je u sklopu filozofije koja zagovara isključivo zdraviji život odlučio i u Hrvatskoj kreirati liniju tematskih čajeva: New Body, Afterwork Tea i Beauty, kakve su u tom pravcu educirane žene dosad uglavnom naručivale preko interneta – posebice one u domeni detoxa, koji vrlo učinkovito pomažu pri mršavljenju, uz pomoć kombinacije biljaka koje čiste organizam od toksina i suvišnih masnoća.

Ispijanje kvalitetnog prirodnog biljnog čaja postalo je toliko popularno da su se čak pojavili i svojevrsni eksperti, tzv. tea maitre koji djeluju kao “čajni sommelieri”, te pomažu u pronalaženju pravog djelovanja pojedinih čajeva, uz bogate arome koje odgovaraju osobnim ukusima. S.Fresh je za S.TeaMix liniju čajeva angažirao upravo najbolje od njih.

s.fresh

Sve o biljnim sastojcima koji se koriste u S.TeaMix čajevima možete pročitati na S.Fresh Facebook stranici. S.TeaMix čajevi mogu se naći u prodaji na prodajnim mjestima S.Fresh partnera (Heruc Galerija u Zagrebu i Rijeci).

0