Omiljeni Bourjois mat ruž u novoj kremastoj varijanti

Omiljeni Bourjois mat ruž u novoj
kremastoj varijanti

Bourjois Rouge Velvet osvojio je beauty svijet od trenutka kada se pojavio na policama drogerija. Spoj raskošnih nijansi među kojima je baš svatko pronašao svoju savršenu, jednostavnog nanošenja uz pomoć preciznog aplikatora i nevjerojatne izdržljivosti koja ga je na našim usnama zadržavala cijeli dan i duže, Bourjois tekući ruž s mat finišom pretvorio se u drogerijski favorit koji smo mjerili s najboljim tekućim ruževima luksuzni brendova.

Nekoliko godina nakon, Bourjois Rouge Edition Velvet tekući ruž još uvijek je jedan od naših favorita od kojeg se nećemo tako lako odvojiti. Iako su rijetki ti koji su kroz posljednjih nekoliko godina nadmašili naš omiljeni drogerijski tekući mat ruž, najnoviji Bourjois ruž za usne inspiriran njihovim kultnim tekućim ružem mogao bi biti taj.

NOVO IZDANJE OMILJENOG DROGERIJSKOG RUŽA ZA USNE

Omiljeni Bourjois Rouge Edition Velvet sada je dobio svoje nove izdanje koje već oduševljava beauty entuzijaste. I dok su raskošne nijanse koje smo zavoljeli ostale iste, njegovu prepoznatljivu tekuću formulu sada zamijenila ona kremasta. Jednako poput predivnih nude, ružičastih i crvenih nijansi, intenzitet pigmenta i jednostavno nanošenja zadržani su i u novom izdanju.

Novost koju donosi ovaj dugo iščekivani Bourjois novitet nalazi se u novoj formuli koja će oduševiti sve one s osjetljivim usnama. I dok je tekuće izdanje mnogima isušivalo usne, novo kremasta formula pobrinut će se da vaše usne ostanu meke. Najnoviji Bourjois Rouge Edition Velvet The Lipstick već možete pronaći u najbližoj drogeriji u dvanaest različitih poznatih nijansi.

Novost koju donosi ovaj dugo iščekivani Bourjois novitet nalazi se u novoj formuli koja će oduševiti sve one s osjetljivim usnama. I dok je tekuće izdanje mnogima isušivalo usne, novo kremasta formula pobrinut će se da vaše usne ostanu meke. Najnoviji Bourjois Rouge Edition Velvet The Lipstick već možete pronaći u najbližoj drogeriji u dvanaest različitih poznatih nijansi koje vam otkrivamo u nastavku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori