Trendi boje za kosu koje donosi 2018.

Trendi boje za kosu koje donosi 2018.

Od novogodišnjih odluka kojima mijenjamo naše svakodnevne navike do nekoliko novih komada koji donose svježinu u naše svakodnevne kombinacije i povratak prozračnih boja koje donose make up trendovi, početak nove godine uvijek donosi želju za promjenom. Kao jedna je od najefektnijih promjena koja donosi instantno osvježenje ističe se i promjena frizure. Osim osvježenja koje možete pronaći u promjeni dužine, dramatičnom ravnom rezu, slojevima koji unose volumen ili šarmantnim šiškama, efektan trik na vašoj će kosi stvorit će i nova boja.

IT BOJE ZA KOSU KOJE DONOSI 2018.

Početak nove godine donio je nove beauty trendove među kojima su istaknulo nekoliko trendi nijansi. Uz nove i inovativne tehnike bojanja kose, savršenu promjenu na početku ove godine lako ćemo naći u novoj frizuri.

Nova godina je, kada govorimo o trendi bojama za kosu, u centar novih trendova stavila tople nijanse i podtonove koji će u svaku kosu unijeti novu dimenziju. Od drastične promjene tamnih uvojaka u nježne, kremaste nijanse plave ili svijetle kose u tople čokoladne tonove, nova sezona u svakoj trendi nijansi ističe toplinu narančastih i crvenih podtonova.

Uz već poznate raskošne nijanse smeđe boje naglašene vatrenim podtonovima, nova godina donosi i neke nove trendove. Prvi od njih donosi toplo izdanje popularne bronde boje za kosu. Novi trend je umjesto plave i smeđe spojio plavu i crvenkastu smeđu boju kako bi stvorio blauburn, novo, zavodljivo izdanja omiljene boje svih it djevojaka. Još jedan novi trend koji donosi osvježenje starom favoritu je decentni ombre. S tamnim dijelom koji se ističe sve od korijena kose do nekoliko centimetara iznad brade, novi trend uz pomoć tankih prošaranih pramenova u donjem dijelu stvara suptilni kontrast i novo, decentnije i sofisticiranije izdanje popularnog ombre looka koji smo obožavali prije nekoliko godina.

Svoju novu savršenu boju za kosu pronađite u nastavku gdje smo istaknuli sve trendi nijanse koje donosi nova godina.

NJEŽNE, KREMASTE NIJANSE PLAVE

BLAUBURN

Objavu dijeli Maja (@majawyh)

DECENTNI OMBRE

ČOKOLADNI TONOVI

 NAJTOPLIJA NIJANSA KOJA ĆE OBILJEŽITI 2018.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori