Boja breskve ponovno u kozmetičkoj torbici

Boja breskve ponovno u kozmetičkoj torbici

ColourPop Perfectly Peach Set

ColourPop Perfectly Peach Set

Iako je u ovim pravim zimskim danima još uvijek teško razmišljati o novoj sezoni i svim uzbudljivim novitetima koje sa sobom donosi, činjenica je da su poznati brendovi već spremni za proljeće. Njihove nove kolekcije koje polako stižu na tržište, naznaka su trendova koji će osvajati našu pozornost u toplijim danima.

Kada je riječ o beauty trendovima koji nam se smiješe u 2017., možemo reći kako ćemo s velikom vjerojatnošću svjedočiti povratku boje breskve u naše kozmetičke torbice. Neki od ove laskave boje make upa nikada nisu ni odustali, no sada će ona osvajati i one žene koje dosad njome uopće nisu naglašavale svoje lice.

Too Faced Sweet Peach Palette

Too Faced Sweet Peach Palette

Potvrda ovog trenda u nastajanju, tri su nove beauty kolekcije, odnosno proizvoda koji stižu s potpisom svjetski poznatih make up brendova.

Too Faced Cosmetics, poznat po svojim čokoladnim paletama, za obožavateljice je pripremio Sweet Peach paletu sjenila u kojoj se breskvasti tonovi miješaju s onim zemljanima, ColourPop je izašao s Perfectly Peach setovima koji uključuju breskvasta sjenila i tekuće ruževe za usne, a Kylie Cosmetics, malo beauty carstvo Kylie Jenner, neki je dan doslovno raspametilo ljubiteljice make upa novom paletom sjenila – The Royal Peach Palette, koja za četiri dana stiže u prodaju.

Kylie Cosmetics The Royal Peach Palette

Kylie Cosmetics The Royal Peach Palette

Sudeći po viđenom i ove tri kolekcije, boja breskve postat će mnogima omiljena boja make upa u novoj godini.

Foto: ColourPop, Too Faced, Kylie Cosmetics

Učitati još
Zatvori