Bobbi Brown ima novu podlogu koju će vaša koža voljeti

Bobbi Brown ima novu podlogu koju
će vaša koža voljeti

BoBBI Brown

 

2018. godina već je pokazala da nas neće ostaviti ravnodušnima po pitanju novih make up proizvoda u kojima ćemo uživati. Već smo vam pisali o drogerijskom make upu koji će obilježiti sami početak godine, a otkrili smo vam i novosti vezane uz novi i već na veliko hvaljeni tekući puder koji je stigao iz NARS-a. No pozornost svakako zaslužuje i nova podloga beauty brenda Bobbi Brown, imena Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15, namijenjena normalnoj do masnoj koži.

Ona u prodaju u svjetske parfumerije stiže ovog siječnja, a u jedan proizvod nastojila je spojiti dvije vrline savršenog tekućeg pudera: savršenu prekrivnu moć s vrhunskom postojanošću pudera cijeli dan. Prekrivanje nesavršenosti s formulom koja je lagana i koži vrlo ugodna, strategija je koju u posljednje vrijeme guraju mnogi kozmetički brendovi, usavršavajući tekuće pudere u make up proizvode od kojih se žene neće htjeti odvajati. Bobbi Brown u dobitnu kombinaciju dodaje još toga: formulu prepunu sastojaka koji njeguju i sposobnost kontrole prekomjernog izlučivanja sebuma.

Već na prvi dodir, formula je vrlo glatka, lako se nanosi i blenda te daje dojam druge kože. Multidimenzionalnog je mat finiša, a pigmenti se vješto prilagođavaju tonu i podtonu kože. Tu je i zaštitni faktor SPF15, kako bi koža stalno bila zaštićena, čak i kad nosimo make up i boravimo na zimskom zraku na kojem smo također izloženi štetnom zračenju, iako možda nema sunca. Sve o ovom puderu koji ćemo rado isprobati kada dođe u prodaju saznajte ovdje.

 

Foto: Instagram, Bobbi Brown

Učitati još
Zatvori