Nude make up nosi se i ovog ljeta

bobbi brown

Poznato je da ljetna sezona ne podrazumijeva slojeve make upa na licu. Ne volimo ih jer začepljuju pore i uzrokuju probleme na koži te se okrećemo lakšem make upu i decentnim akcentima na točno određenim zonama lica. Upravo zato neutralni make up lookovi ljeti uživaju veliku popularnost, a upravo takvim stilovima svoju novu kolekciju posvetio je i Bobbi Brown.

bobbi brown3

Kolekcija Beach Nudes, čije je zaštitno lice poznata manekenka Kate Upton, inspirirana je savršenim ljetnim izgledom i vođena mišlju same Bobbi Brown kako bi ljetni make up trebao biti jednostavan, opušten i blistav. Poznati kozmetički brend sugerira naglašavanje oči, obraza i usana, i to s proizvodima koji će na vašem licu stvoriti preplanuli dojam, čak i bez izlaganja suncu.

bobbi brown2

Dostupne su tri skupine proizvoda; 3 palete sjenila u luksuznom metalnom pakiranju s toplim brončanim, zlatnim i rozim tonovima, 2 nove nijanse Bronzing Powdera svilenkaste teksture koje se nanose na dijelove lica koje sunce prvo dotakne i 3 nove limitirane nijanse Sheer Lip ruževa za usne koji pružaju prozračno prekrivanje i glossy izgled usana.

bobbi brown4

Kolekcija je dostupna na Bobbi Brown prodajnim mjestima (Douglas Trg i Arena centar u Zagrebu, te parfumerija Anabella u Splitu, Joker centar).

Foto: Bobbi Brown

0