Bob i lob za novu sezonu

anhcotran8

Malo koja frizura može nadmašiti gotovo planetarnu popularnost koju su u zvjezdanim krugovima, ali i u svakodnevnom životu, izazvala dva stila – bob i lob. Poznate pjevačice, glumice i modeli i dalje ih obožavaju, te još uvijek ne razmišljaju o tome da puste kosu i isprobaju neku novost. Razlog je taj što je bob i lob frizure vrlo jednostavno održavati, ali i stilizirati, pa im slava i dalje ne jenjava. No, poznati frizerski stilisti ne miruju i čak u ove već viđene stilove unose promjene.

kateshahanadams

Jen Atkin i Anh Co Tran, celebrity su stilisti brojnih poznatih djevojaka i žena, sestara Kardashian, Chrissy Teigen, sestara Hadid, Jessice Albe, Anne Hathaway i drugih, koji posljednjih tjedana favoriziraju ‘razored angled’ bob i lob stilove. Jen ga je nedavno isprobala i pokazala na holivudskoj glumici Jenni Dewan Tatum, čiji je (postojeći) lob na ovaj način dobio mali update.

jenatkinhair

Jenna Dewan Tatum

Poznata frizerka skratila je njenu kosu za nekoliko centimetara, i to škarama za stanjivanje kose, kako bi vrhovi bili tanji, oštriji i naglašeniji, a cijela frizura dobila na zanimljivoj teksturi. Osim toga, ovaj stil u kosi također karakteriziraju kraći pramenovi sa stražnje strane i postepeno dulji kako se ide prema prednjoj strani te licu. Bob i lob s ovako bogatom teksturom bit će nesumnjivo pravi hit u novoj sezoni, a želite li ga isprobati, onaj ‘wow’ efekt postići ćete u kombinaciji s nježno razbarušenim valovima.

anhcotran

anhcotran2

michibofficial

anhcotran4

anhcotran6

anhcotran7

Foto: Instagram (@jenatkinhair, @anhcotran)

1