Divan Biologique Recherche od sada i u Splitu

Divan Biologique Recherche od
sada i u Splitu

biologique1

Najveća beauty tajna Parižanki, a i mnogih Hrvatica, Biologique Recherche, otvorio je još jedna vrata u Hrvatskoj. Ova vrhunska oaza ljepote gdje su tretmani u potpunosti prilagođeni klijenticama, a proizvodi jedni od najpopularnijh na svijetu, u Zagrebu se smjestila na Trgu Marka Marulića 11, a od sada u njegovom ambijentu i uslugama mogu uživati i Splićanke.

bilogique-ljeto-3

Samo jedan posjet Biologique Recherche je dovoljan da postanete ovisni o njihovim tretmanima kao i proizvodima, a da se lice proljepša u samo nekoliko dana i dobije onaj zdrav, unutrašnji sjaj, kojem teže sve žene. Biologique Recherche učinkovito djeluje jer pospješuje aktivnost same kože – prirodan je, ne sadrži mirise i nimalo nije agresivan za korištenje. Zbog toga je idealan za osjetljivu kožu, kožu sklonu reakcijama. Njegove kozmetičarke poštuju svaki tip kože te da svakoj osobi pristupaju s posebnom pažnjom, a svi proizvodi veoma su aktivni i djeluju brzo, tako da kada dođete u salon, dolazite po rezultate.

Lobby-Le-Meridien-Split

Sada blagodati ovog poznatog francuskog brenda mogu istražiti i gosti luksuznog Le Méridien Lav hotela u Splitu, gdje je Biologique Recherche otvorio svoj novi prostor. Sve o brendu možete saznati u našoj priči i intervjuu s njegovom ambasadoricom Alexandrom Cazzilli, a i upoznati se s ljetnom njegom brenda. Više informacija pronađite na stranici biologique-recherche.com.hr.

Le_Meridien_lav_Split_Panoramique_suite_terrace_view

 

Učitati još
Zatvori