Kako se riješiti sivog tena i mrlja?

Kako se riješiti sivog tena i mrlja?

Yvan Allouche, otac Philippea Allouchea, stvorio je 1970. godine prve P50 losione za svakodnevnu njegu kože. Losion za nježni piling, čišćenje i obnavljanje kože. Losioni P50 prate prirodni proces eksfolijacije epiderme pa time i obnovu epidermalnog štita. Ojačana epiderma tada u potpunosti može ispuniti svoje zaštitne funkcije i pospješiti sposobnost samoobnavljanja kože. Losion P50, najpoznatiji i najpoželjniji proizvod, temelj je njege kože Biologique Recherche. Svi tretmani za njegu kože Biologique Recherche, bilo da se izvode kod kuće ili u kozmetičkom salonu, počinju s »ritualom P50«.

Nakon 40 godina promišljanja i iskustva, Biologique Recherche iznalazi nova rješenja i dopunjava lepezu kultnih losiona P50 s novim Lotion P50 PIGM 400 kojim pruža rješenje prilagođeno pigmentiranim i sivim trenutnim stanjima kože. Lotion P50 PIGM 400 je losion za piling i posvjetljivanje, idealan za sivi ten s hiperpigmentacijskim mrljama.

Biologique Rechercher P40 losion 2

On potiče obnavljanje epiderme i pomaže regulirati sintezu melanina dok uvažava specifičnosti kože i štiti ju. Predstavlja cjelovito rješenje da bi se postigla svijetla i blistava koža, ujednačen i svijetao ten. Losion P50 PIGM 400 time omogućuje da se iskoriste prednosti losiona P50, a djeluje na pigmentacijske mrlje i posvjetljivanje kože. Koža je blistava i ujednačena. Za više informacija o proizvodu, posjetite stranicu Biologique Recherche Hrvatska.

Učitati još
Zatvori