Jeste li već probali beer yogu? Zabavan trend osvaja na prvu

Jeste li već probali beer yogu?
Zabavan trend osvaja na prvu

Panonska Beer Yoga

Dušan Bućan, Bojan Jambrošić i Ivana Mišerić

Znate li što je beer yoga?

Beer yoga upravo je ono što sama riječ kaže – spoj filozofije yoge i užitka ispijanja piva. Ako za ovaj najnoviji hit još niste čuli, imamo sve informacije koje trebate da je i sami isprobate i uvjerite se zašto je munjevitom brzinom „zaludila“ svijet.

Panonska Beer Yoga

Ivana Mišerić i Marijana Batinić

Spajajući zabavu i djelotvornost, ne čudi da su beer yogu nedavno među prvima poželjela isprobati i naša poznata lica – voditeljice Ivana Mišerić i Marijana Batinić te glumac Dušan Bućan i pjevač Bojan Jambrošić. Dobro su se zabavljali aktivirajući sva osjetila dok su u položajima yoge gutljaj po gutljaj ispijali Carlsbergovo specijalno pivo Panonska. Tri jednostavna i pitka stila – Wheat, A.P.A. (American pale ale) i Dark Lager – zadovoljila su i zahtjevnije nepce Ivane i Marijane koje su dokaz da u dobrome pivu žene jednako mogu uživati kao i muškarci. Uostalom, povijest kaže da su žene te koje su prve kuhale pivo.

Panonska Beer Yoga

Marijana Batinić

No zabava je samo jedan dio beer yoge koja prvenstveno pruža dobar trening za mišiće. Boca piva služi, naime, kao uteg i fokus pri postizanju balansa te uz zabavu povoljno djeluje na naše tijelo, ne samo nepce. U svojoj kombinaciji pivo i yoga opuštaju tijelo, um i dušu, pozitivno utječu na raspoloženje i smanjuju stres, te istovremeno aktiviraju svih pet osjetila.

Panonska Beer Yoga

Dušan Bućan

Opuštanje uz pivo i yogu

Uz kvalitetno pivo yoga je privlačnija i muškarcima, razbijajući mit da je prakticiraju poglavito žene. Dušan i Bojan tvrde da ćete se itekako oznojiti, ali umjesto da ovoga puta željno iščekujete kraj sata za savršeno pivsko osvježenje, ono je doslovno nadohvat ruke.

Panonska Beer Yoga

Dušan Bućan i Bojan Jambrošić

Spoj dviju strasti u beer yogu prvi je Hrvatima predstavio Carlsberg, a dok beer yoga ne postane uobičajeni trening na rasporedu domaćih fitness centara ništa vas ne priječi da je isprobate kod kuće. U tome vam pomažu Ivana, Marijana, Dušan i Bojan s nekoliko yoga položaja u nastavku.

Panonska Beer Yoga

Bojan Jambrošić i Ivana Mišerić

A za jedinstveno iskustvo yogu uparite s jednim od tri popularna okusa Panonska piva među kojima ćete zasigurno pronaći svoj idealni par. Wheat je pšenično pivo stabilne pjene i blago zamućene zlatne boje, nježnog kremastog okusa, uz dašak agruma. A.P.A. je ale pivo raskošne jantarne boje te bogate i stabilne pjene čiji okus karakteriziraju bogate hmeljne, cvjetne i voćne note, dok je Dark Lager tamni lager, boje kestena i bogate pjene, karamelastog okusa. Više o Panonska asortimanu i mjestima na kojima ga možete pronaći dostupno je na web stranici www.panonska.beer.

Namaste!

Učitati još
Zatvori