Jedan puder s čak pet primjena

Jedan puder s čak pet primjena

Početkom godine počelo se intenzivno pričati o novom proizvodu koji stiže u ponudu kultnog beauty brenda BECCA Cosmetics. I prije no što je došao u prodaju, mnogi su poželjeli isprobati Soft Light Blurring Powder – stvarni i potpuno nosivi beauty filter za lice.

Ovaj puder u prahu zapravo je prvi u BECCA kolekciji proizvoda pa se tim koji ga je stvarao doista potrudio napraviti make up koji će opravdati sva očekivanja. Što kažete na puder koji ima čak pet primjena?

Ovo je definitivno taj, jer osim što ‘blura’, odnosno djeluje kao veo koji neutralizira sve one nesavršenosti na koži s kojima se uobičajeno borimo, također ima funkciju fiksiranja make upa, koju toliko volimo kod ovakvog tipa pudera. Make up stručnjakinje nalaze mu još tri primjene: ‘baking’ kao posebnu tehniku matiranja lica, idealnu za masnu kožu, kao highlighter – jer ovaj će puder svojom lagano breskvastom nijansom naglasiti visoke točke lica i dati im prirodan sjaj, i kao korektor na nekim malim zonama kada ne želite imati lice puno make upa.

Novi make up hit iz BECCA Cosmetics kupiti možete ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori