Jednostavan beauty trik koji će promijeniti make up rutinu

Jednostavan beauty trik koji će
promijeniti make up rutinu

@camilacoelho

Uvijek smo znatiželjni kad su u pitanju tajne i trikovi koji vode do savršenog make upa, nešto poput onog što viđamo u brojnim editorijalima, ali i na Instagramu koji je postao savršena platforma za predstavljanje zadivljujućih make up lookova koje nerijetko poželimo kopirati. Ponekad su za takve lookove potrebne izuzetne vještine, a ponekad je riječ o trikovima koji se lako mogu uklopiti u postojeću make up rutinu i rezultirati savršenom šminkom.

Sprej za fiksiranje, ali na drugačiji način

Blogerica Camila Coelho, koju na Instagramu prati više od 8 milijuna ljudi te ju je Forbes uvrstio na listu “Forbes 30 Under 30”, na društvenim mrežama često dijeli savjete o tome kako koristiti kozmetičke proizvode, a jedan od savjeta koji je podijelila odnosi se na dugotrajnost šminke na licu.

Camila je rekla kako je sprej za fiksiranje neizostavan dio u kozmetičkoj torbici zbog kojeg njezin make up traje uistinu dugo, no ne upotrebljava ga na način na koji bismo očekivali. Naime, kaže kako nanošenje spreja za fiksiranje šminke na kraju napravi da ona potraje duže, no trik zapravo leži u tome da se on nanosi prije apliciranja šminke. Nakon nanošenja šminke, obriše lice te zatim nanosi make up. Kaže kako će taj trik, iako možda zvuči neobično, pomoći da šminka na licu potraje cijeli dan te je ne treba popravljati bez obzira na, primjerice, vlagu u zraku.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori