Beauty proizvodi koje niste znali da trebate

Beauty proizvodi koje niste
znali da trebate

@kate.lavie

@kate.lavie

U sjeni popularnih i dobro znanih klasika koji se nalaze unutar gotovo svake kozmetičke torbice, nalaze se beauty proizvodi koje ćemo nerijetko preskočiti. Iako uvelike oplemenjuju našu svakodnevnu beauty rutinu, težnja za jednostavnošću unutar svakodnevne brige o tijelu i licu te nanošenju make upa pretvorila ih je u proizvode koji će se naći tek na shopinng listi beauty entuzijasta. Ipak, neki od njih zaslužuju stalno mjesto na svakoj beauty polici. Kako bi postigli zlatnu sredinu, dovoljno da je u svojoj dnevnoj i tjednoj rutini dodate nekoliko dodatnih minuta i četiri fantastična proizvoda.

Glossier

Glossier

Beauty proizvodi koje vam donosimo u nastavku oni su koji donijeti primjetnu razliku. Osim što rezultati njihove svakodnevne primjene donose dugoročne rezultate, pozitivne promjena na svojoj koži primijetit ćete već nakon nekoliko dana ili tjedana. Bilo da tražite proizvod koji će svaki make up look učiniti boljim i izdržljivijim ili onaj koji će vašoj koži dati dodatnu dimenziju njege, ovi proizvodi oduševit će vas i ubrzo postati nezamjenjivi i nezaobilazni klasici vaše beauty rutine.

HIDRATANTNA KREMA SA ZAŠTINIM FAKTOROM

Bioderma

Bioderma Photoderm MAX

Ljeto ispred nas donosi tople i sunčane dane koji hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom čine nezaobilaznim dijelom njege lica i tijela. Iako završetak ljeta donosi vremenske promjene, on ne mora nužno označiti i vrijeme za promjenu omiljene kreme. Kako bi svojoj koži lica uvijek pružili maksimalnu dozu zaštite i hidratacije, kremu za zaštitnim faktorom pretvorite u stalan dio svoje svakodnevne beauty rutine.

PRIMERI

Nakon njege, vrijeme je za make up. Ako je nanošenje make up dio vaše svakodnevne rutine ili rezerviran za posebne prigode, prije no što posegnete za omiljenim puderom i korektorom kao klasičnim početkom svakog make up looka, nemojte zaboraviti na primer. Osim što donosi dodatni sloj zaštite, primer na samom početku make up rutine pobrinut će se za njezin besprijekoran finiš.

PILING ZA TIJELO

Iako su kreme, losioni i ulja ono za čime ćemo posegnuti kako bi dubinski hidratizirali kožu lica i tijela, za savršeno meku kožu piling je nezaobilazan proizvod na našoj polici. Tjedno korištenje pilinga uklonit će mrtve stanice, otvoriti pore i, nakon nekoliko tjedana, transformirati vašu kožu. Jednom tjedno odvojiti tri minute više za piling lica i tijela. Najbolji dio je što za kvalitetan piling ne morate odvojiti ni lipe, već ga uz pomoć proizvoda koji se uvijek nalaze u vašoj kuhinji poput soli, šećera, kave i kokosovog ulja lako možete izraditi i sami.

OLOVKA ZA USNE

U nježnoj neutralnoj, jarkoj ili tamnoj i zagasitoj boji, ruž je nepobitno make up proizvod koji čini razliku. Iako ćemo često posegnuti za omiljenom nijansom ruža kako bi završili svakodnevni make up look, nanošenje olovke za usne prije ruža korak je koji ćemo nerijetko preskočiti. Kako bi izbjegli tek tragove ruža na usnama nakon samo nekoliko sati i zadržali njegovu postojanost, svojoj make up kolekciji dodajte nekoliko odgovarajućih olovka za usne. Iako ćete pri nanošenju ruža izdvojiti tek minutu ili dvije više, njegova će vam postojanost uštedjeti konstantno popravljanje tijekom dana.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram, Bioderma, Chanel, Lush, Nars

Učitati još
Zatvori