Proizvodi za još bolju kozmetičku torbicu u 2017.

Proizvodi za još bolju
kozmetičku torbicu u 2017.

Početak nove godine za mnoge predstavlja savršeno vrijeme kada loše navike ostaju iza nas, a popis novogodišnjih odluka o boljem, zdravijem, organiziranijem i produktivnijem životu nerijetko je popraćen novim stvarima unutar ormara i izvan njega zbog kojih ne samo da će naš raspored izgledati bolje, već ćemo i sami izgledati i osjećati se bolje. Iako je odjeća ona za kojom ćemo prvom posegnuti kako bi stvorili novi i bolji look za novu godinu, transformacija beauty kolekcije može imati jednaki, gotovo terapeutski učinak. Početak godine postaje tako idealno vrijeme da iz kozmetičke torbice izbacimo sve one proizvode koju su odavno trebali završiti u košu za smeće i u nju unesemo nove i uzbudljive proizvode koji će, baš poput novih stvari unutar garderobe, početak nove godine učiniti uzbudljivijim.

BEAUTY SPUŽVICA

Vjerojatnost da niste čuli za čarobnu beauty spužvicu koja će svaki dan na vaše lice nanijeti savršeno ujednačen sloj pudera s vrlo prirodnim završnim rezultatom su male. Ako još niste isprobali ovaj omiljeni beauty proizvod mnogih poznatih šminkerica i beauty blogerica ili svoju spužvicu koristite duže od tri mjeseca, vrijeme je da se počastite novom. Naručite originalnu s potpisom Beauty Blendera ili na policama dm-a potražite jednako dobru Real Techniques beauty spužvicu.

NEKI NOVI PUDER

Puder je jedan od onih basic proizvoda unutar kozmetičke torbice gotovo svake žene. Istovremeno, iako od njega tražimo magičnu transformaciju našeg tena, puder je jedan od manje uzbudljivih i podcijenjenih proizvoda. Najčešće jednostavno pakiranje i jedna boja kao opcija, pored cijelog niza jarkih, pastelnih, tamnih i jedva primjetnih boja ruževa, rumenila i lakova za nokte, nisu dovoljni kako bi puder zapravo doživjeli u njegovom punom, ujednačenom sjaju. Ipak, kraj 2016. i početak 2017. u svijet pudera donose nove i zanimljive formule koje će zasigurno zaokupiti vašu pažnju. U svoju novu i bolju beauty kolekciju za 2017. godinu dodajte popularni cushion, praktičan u sticku ili tekući puder s pipetom koja će svako nanošenje pudera pretvoriti u eksperiment.

TEKUĆE RUMENILO

Iako je i u svijetu rumenila, baš kao i u svijetu pudera, zavladala popularna cushion formula u kojoj je naša omiljena nijansa ružičastog ili koralnog rumenila natopljena u spužvicu, tekuće rumenilo formula je koja će vas oduševiti nakon prvog nanošenja. Jednostavno i prozračno, jednako savršeno za hladne zimske i tople ljetne dane, tekuće rumenilo vašim će obrazima dati prirodan i blago zarumenjen izgled.

ULJE ZA USNE S PIGMENTOM

Iako većina nas u svojim kozmetičkim torbicama, džepovima, dnevnim torbama i onim minijaturnim za izlazak i u svakoj prostoriji u svom domu ima nekoliko proizvoda za njegu usana, u 2017. njega usana doživjet će veliki porast popularnosti sve zahvaljujući nekoliko proizvoda. Uz maske za usne neobičnog izgleda, u 2016. beauty svijet oduševio je toliko jednostavan, a toliko genijalan proizvod iz tvornice jednog od najpoznatijih beauty brendova, Lancomea. U 2017. Juicy Shaker, proizvod za usne koji spaja njegujuće ulje s jarkim pigmentima, bit će popularniji no ikad. Počastite se ovim preslatkom bočicom ispunjenom luksuznim i kvalitetnim proizvodom iz Lancomea ili pričekajte jer pitanje je vremena kada će drogerijski brendovi slijediti i ponuditi svoju pristupačniju verziju ovog izvrsnog proizvoda.

RUKAVICA ZA ČIŠĆENJE KISTOVA

Čišćenje kistova zadatak je koji ćemo s razlogom često preskočiti i ostaviti za vikend ili onaj sljedeći vikend. Nova godina savršeni je trenutak i u svoje kistove unese red. Potražite gumenu rukavicu za pranje kistova ili gumeni podložak koji prislonite na umivaonik i pranje kistova u 2017. pretvorit će u jednostavan, brz i manje mrzak tjedni zadatak. Jednostavni kružni pokreti po površini rukavice bit će dovoljni jer će njezina površina prekrivena različitim teksturama posao obaviti umjesto vas.

 

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori