Beauty oaza koja nas je razmazila – Kalmar Hair & Skin Boutique
Beauty oaza koja nas je razmazila – Kalmar Hair & Skin Boutique

Beauty oaza koja nas je razmazila –
Kalmar Hair & Skin Boutique

Prije nego li se prepustite ljetnom opuštaju na moru, pružite svojoj kosi, koži i noktima njegu koju zaslužuju

Konačno je došao period godišnjih odmora, što u ove vruće ljetne dane podrazumijeva odlazak na more. I dok su zasluženo odmaranje, izležavanje na plaži i kupanje u moru apsolutni prioritet, ne treba zaboraviti na pravilnu njegu kose – prijeko potrebnu upravo zbog izlaganja suncu i morskoj vodi. Stoga kako biste neometano uživali u svim blagodatima ljeta i godišnjeg odmora, posvetite se svojoj kosi prije nego li se otisnete u ljetne pustolovine. Idealna adresa za to jest prava beauty oaza Kalmar Hair & Skin Boutique, mjesto gdje su kvaliteta i stručan pristup zajamčeni.

beauty oaza Kalmar Hair & Skin Boutique

Po čemu je Kalmar Hair & Skin Boutique poseban?

Specifičnost Kalmar očituje se u holističkom pristupu, čime nastoji svakoj klijentici pružiti najbolje moguće iskustvo u skladu s individualnim potrebama. Pri samom ulasku u Kalmar Hair & Skin Boutique može se nagovijestiti kako je koncept pomno osmišljen: profinjen i ugodan interijer, ljubazno osoblje, proizvodi i tretmani vrhunske kvalitete te stručan pristup.

beauty oaza Kalmar Hair & Skin Boutique
INGRID DIVKOVIĆ
beauty oaza Kalmar Hair & Skin Boutique
INGRID DIVKOVIĆ

Zdrava kosa rezultat je pravilne njege izvana, ali posebice i iznutra. Stoga su u Kalmaru dostupni SugarBearHair Vitamini koji hrane i oporavljaju kosu, što je idealno kao preventiva prije nego što kosu izložimo intenzivnim i štetnim UV zrakama. Dio asortimana su i linije Kérastase luksuznih proizvodi za kosu: šamponi, regeneratori, maske, ulja i serumi. Svaka od linija fokusirana je na određen tip i problem kose pa će Kalmarovi stručnjaci odabrati onu najbolju za kosu svojih klijentica. Kalmar Hair & Skin Boutique nudi više od 83 različita tretmana za vlasište i kosu, a svaki od njih specijaliziran je i pomno biran, tako da će svaki klijent dobiti vrhunsku uslugu.

beauty oaza Kalmar Hair & Skin Boutique

Ljetne dane provodimo u sandalama i papučama, stoga pažnju posvećujemo i našim stopalima i noktima. Upravo prije odlaska na more, poželjno je otići na pedikuru i manikuru, kako se nekoliko tjedana ne bismo zamarali lakiranjem i uređivanjem noktiju. Kalmar je pravo mjesto i za to! Uredne, precizne i stručne usluge manikure i pedikure dio su ponude u Kalmaru, a spektar boja OPI lakova za nokte iznimno je bogat. Također, Kalmar nudi i uslugu depilacije s temeljitim, pedantnim i maksimalno ugodnim pristupom. Potreban je samo jedan posjet Kalmaru i spremni ste za more!

Ova beauty oaza smjestila se u Opatijskoj ulici 9 u Rijeci, u sklopu Hilton Rijeka Costabella Beach Resorta, a više o samom salonu možete pratiti i putem službene Instagram stranice.

Beauty oaza Kalmar Hair & Skin Boutique

Foto: Impala Studio i Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori